SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Ekiplerinden 'Engelli Oto Park İşgali' Denetimi

Trafik Ekiplerinden 'Engelli Oto Park İşgali' Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki engelli park yerlerinin usulsüz kullanımını engellemek amacıyla sahada denetimlerini sürdürüyor. Çalışmaların kent genelinde düzenli aralıklarla yapıldığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Engelli vatandaşlarımızın haklarına saygı için sahadayız. İlimiz genelinde engelli park yerlerinin amacı dışında kullanımını önlemek ve engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak amacıyla; engelli park alanlarını işgal edenlere karşı denetimlerimiz kararlılıkla devam edecektir” ifadeleri yer aldı.

Ekiplerin, engelli bireylerin günlük yaşamlarında karşılaştıkları erişim sorunlarını azaltmak amacıyla uygulamalarını aralıksız sürdüreceği kaydedildi.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Battalgazinin Torunu (1 ay önce)
    Emniyet Teşkilatımıza Teşekkürler...Sağolunuz!!! Varolunuz...Devamı Gelsin İnşallah...Selamlar...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • şahıs (1 ay önce)
    Gerçekten geç kalınmış bir denetim sürekli olarak yapılması gerekiyor avm de hastanede her yerde anlayışsız insanlar engelli park yerleri girişe yakın diye fırsatçılık yapıp park ediyorlar özellikle hastane otoparkında sağlı sollu park yerlerinin ortasına park edenlere ağır cezalar gelmeli yoksa akıllanmazlar.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Demli (1 ay önce)
    Orası Hastane otoparkı heryer zaten boş. Çarşı,sanayi, içine baksanız esnaflar kaldırımı işgalden sonra 20 metre ileri geri işgal etmişler..
    %60
    %40
    Yanıtla