SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Trafik Kazalarında 1 Ölü, 10 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-08-11 22:20:50
Trafik Kazalarında 1 Ölü, 10 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesi yakınlarında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen katada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Darende- Gürün karayolundaki iki ayrı trafik kazasında da 8 kişinin yaralandığı bildirildi.

KAFA KAFAYA ÇARIŞTILAR, 1'İ ŞARAMPOLA YUVARLANDI..

Malatya- Darende karayolu Tataruşağı mevkiinde Taylan Polat yönetiminde bulunan 44 LK 412 plakalı otomobil ile H.Ö. yönetimindeki 35 RY 364 plakalı otomobi, yağışlı havada araçların kayması sonucu kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 44 LK 412 plakalı otomobil şarampola yuvarlandı. Kazada, bu otomobilin 45 yaşındaki sürücüsü Taylan Polat hayatını kaybederken, 11 yaşındaki Diyar Polat ve diğer aracın sürücüsü de yaralandıar. İkinci araçtaki 5 kişi ise kazayı yara almadan atlattı.

DARENDE GÜRÜN YOLUNDAKİ KAZALAR..

Darende- Gürün karayolu Darende sınırlarındaki Bağlar mevkiinde de 28 yaşındaki N.S.Ö. yönetiminde bulunan 23 LF 906 plakalı otomobil, Darende yönüne gelmekte iken virajı alamayınca yolun sağ tarafındaki tepeliğe çarpıp kanala düştü. Kazada sürücü ile birlikte 26 yaşındaki C.Ö., 50 yaşındaki A.D. ve 24 yaşındaki A.D. yaralandılar.

Darende- Gürün yolu Gürün sınırlarında bulununan Osmandere mevkiinde de S.Y. yönetimindeki 38 JM 172 plakalı otomobil, Maatya yönüne gelirken sürücü denetimi kaybetti ve araç taraya uçtu. Kazada sürücünün yanı sıra eşi Y.Y., çocukları Y.Y., A.Y. ve A.Y. yaralandılar. Yaralılardan Y.Y.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazalarda yaralananlar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar.

malatyahaber.com- Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız