SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Trafik Kazalarında 1 Ölü, 11 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-06-23 16:36:06
Trafik Kazalarında 1 Ölü, 11 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan İlçesi Ambarcık Köyünde (kırsal mahallesinde) yönetimindeki traktör şarampola yuvarlanan 33 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti. İl genelinde meydana gelen diğer trafik kazalarında ise 11 kişi yaralandı.

HASTANEDE ÖLDÜ..

Kaza Yazıhan- Ambarcık köyünde oldu. Akif Boztepe yönetimindeki traktör ile hareket halinde iken, viraja girdiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedince, traktör şarampola yuvarlandı.

Traktörün altında kalarak ağır yaralanan 33 yaşındaki Akif Boztepe kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

DİĞER KAZALAR..

Yeşilyurt Görgü köyünde A.A. yönetimindeki motosikletin ön tekerinin patlaması sonucu kaza yaptı. Devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı.

Battalgazi ilçesinin Erenli köyünde H.Y. yönetimindeki araç ile giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve önünde giden A.G. yönetimindeki araca çarptı. Kazada ilk araçta bulunan T.G.'nin yaralandığı bildirildi.

Akçadağ ilçesi Bahri köyünde V.Y.K. yönetimindeki araçla giderken, dikkatsizlik sonucu yolun sağ tarafındaki istinat duvarına çarptı. Kazada araçta bulunan M.K.'nın yaralandığı öğrenildi.

Yeşilyurt ilçesi Oluklu köyünde A.A. yönetimindeki aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç şarampola yuvarlandı. Kazada sürücü ile araçta bulunan E.A., Z.B.A., H.G.A ve Z.G.A. yaralandılar.

Doğanşehir Güzelköy'de A.P. yönetimindeki minibüs ile kavşakta dikkatsizlik sonucu H.S. yönetimindeki araçla çarpıştı. Kazada sürücülerden H.S. yaralandı.

Darende'nin Aşağıulupınar Köyünde, Ö.B. yönetimindeki minibüs ile Y.Ş. yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Pütürge ilçesi Büyüköz Köyünde A.A. yönetimindeki motosikletin devrilmesi sonucu, sürücü ile motosiklette bulunan H.E.A. yaralandı.

Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar.

malatyahaber.com

FOTO: Yazıhan'daki kazada hayatını kaybeden Akif Boztepe

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız