SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Trafik Kazalarında 17 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2021-06-16 14:59:11
Trafik Kazalarında 17 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen 7 ayrı trafik kazasında 17 kişi yaralandı.  Yaralılar çeşitli sağlık kuruluşlarında tedavi altına alındılar.

KALE'DEKİ KAZADA 5 KİŞİ YARALANDI..

Malatya'nın Kale ilçesinde pikap ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Muzaffer Baykal'ın kullandığı 34 BJ 6768 plakalı pikap, Malatya-Elazığ kara yolu Kıyıcak Mahallesi yakınlarında Bünyamin Kılıç idaresindeki 63 SE 027 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı.

​​​​​​​Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. (Fotoğraflar bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..

Yeşilyurt Görgü Mahallesi civarında, E.Y. yönetimindeki araçla giderken kırmızı ışık ihlali yaparak İ.Y.'nin kullandığı araca çarptı. Kazada, C.Ç.Y. yaralandı.

Yeşilyurt Özal Mahallesi yakınlarında, S.A. yönetiminde bulunan araç ile giderken, dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yolun sol tarafındaki refüje çarptı. 112 Acil personeli olduğu öğrenilen 30 yaşındaki S.A. hafif yaralandı.

Doğanşehir Erkenek Mahallesi'nde A.Y. yönetiminde bulunan araçla refüje çarptı. Kazada araçta bulunan E.B., Z.Ç., V.Y., Ş.Y. ve C.N.Y. hafif yaralandılar.

Pütürge ilçesi Taşmış Mahallesinde R.A. yönetimindeki araçla yol kenarındaki çukura uçtu. Kazada sürücünün yanı sıra araçta bulunan M.D., İ.K. ve Ş.T. yaralandılar.

Akçadağ Aydınlar Mahallesinde M.D.'nin yönetimindeki motosikletle yolun sağ tarafındaki bariyerlere çarptığı ve yaralandığı bildirildi.

Yaralılar çeşitli sağlık kuruluşlarında tedavi edildiler.

AA- malatyahaber.com- 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız