SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 3 Kişi Öldü, 1'i Ağır 9 Kişi Yaralandı!.

Trafik Kazalarında 3 Kişi Öldü, 1'i Ağır 9 Kişi Yaralandı!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 9 kişi yaralandı.

Doğanşahir'deki Kaza

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 25 metrelik uçurumdan yuvarlana hafif ticari araçta bulunan 1 kadın ölürken, 2 kişi yaralandı.

Trafik kazası, Doğanşehir İlçesinin Erkenek Mahallesi Karadere Mezrasında  meydana geldi. Kazada M.S. (54) yönetimindeki 02 FR 414 plakalı hafif ticari araç Doğanşehir istikametinden Karadere mahallesi istikametinde seyir halinde iken sürücüsünün gözüne güneş vurmasıyla virajı görmemesi sonucu araç yaklaşık 25 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı.

Kazada sürücü ve araçta yolcu olarak bulunan Ö.S. (22) yaralanırken, Zeynep Sakar (52) ise kaza yerinde hayatını kaybetti.
Yaralılar, ambulanslarla Malatya’ya gönderildi.

Jandarma ekiplerince kaza yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Soruşturma sürüyor.

Darende'deki Kaza

Malatya’nın Darende ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilde bulunan 1 kişi ölürken, 3 kişide yaralandı.

Trafik kazası, Malatya-Kayseri Karayolu’nun Darende İlçesinin Yukarılupınar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Kazada O.C. (34) yönetimindeki 44 AEA 718 plakalı otomobili ile Darende istikametinden Malatya istikametine doğru seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafında bulunan su kanalına girip takla attı.

Kazada araç sürücüsü O.C. ve araçta bulunan S.Ü. (31), Y.A.Ü. (2)  yaralanırken, Berivan Polat (31) ise kaza yerinde öldü.

Yaralılar ambulanslarla Malatya’daki hastanelere gönderilirken, cenaze ise otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Başlatılan soruşturma sürüyor.

Akçadağ'daki Kaza

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde devrilen traktörün altında kalan 40 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.

Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Sarıhacı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kayısı bahçesinde çalışma yapan Hüseyin Bozkurt’un (40) kullandığı 44 ADR 084 plakalı traktör sürücünün kontrolünden çıkarak devrildi. Sürücü devrilen traktörün altında kalırken, ihbar üzerine bölgeye jandarma ile sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.
Hüseyin Bozkurt’un cenazesi olay yerinde yapılan çalışmaların ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ambulans Kaza Yaptı

Arguvan’dan Malatya’ya hasta getiren ambulans yoldan orta refüje çıktı. Kazada hasta ile birlikte 4 kişi hafifi yaralandı.

Trafik kazası, Malatya-Sivas Karayolu Yeşilyurt İlçesi Kendirli Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Kazada  nefes darlığı çeken S.E. (83) adlı hastayı Arguvan’dan Malatya’ya getirmekte olan O.G. (27) yönetimindeki 44 AFT 298 plakalı ambulans,  Kendirli kavşağı mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıktı.

Kazada şoför S.E. ile sağlık görevlileri S.D. (25) ve S.A. (31) iye ambulansa bulunan hasta S.E. hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

Yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

malatyahaber.com-İha

Doğanşehir'deki Trafik Kazası (Aşağıdaki Fotoğraf)

Darende'deki Trafik Kazası  (Aşağıdaki Fotoğraf)

Hasta Taşıyan Ambulans Kaza Yaptı  (Aşağıdaki Fotoğraf)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız