SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 8 Kişi Yaralandı

Trafik Kazalarında 8 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde meydana gelen dört ayrı trafik kazasında toplam 8 kişi yaralandı.

ORDUZU VE TECDE'DE İKİ KAZA..

Battalgazi İlçesi Orduzu Mahallesi Elazığ Caddesi’nde, S.Y. yönetimindeki 44 AL 777 plakalı çekici ile V.M.'nin kullandığı 44 AFG 842 plakalı araç ve M.Ç. yönetimindeki 33 EAC 28 plakalı otomobilin çarpışması sonucunda yaralanmalı ve maddi hasarlı bir trafik kazası meydana geldi. Kazada M.Ç. ve yolcu A.Ç. isimli kişiler hafif yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Diğer kaza, Yeşilyurt İlçesi Tecde Mahallesi Altınkayısı Bulvarı’nda yaşandı. B.O. isimli sürücü, 44 DP 698 plakalı aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki 44 LT 506 ve 06 FS 0199 plakalı araçlara çarptı. Bu kazada da yaralanmalı ve maddi hasar meydana geldi.

Sürücü B.O. ve yolcu B.Y. kazada yaralanırken, ambulansla hastaneye sevk edildiler. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

CENGİZ TOPEL'DEKİ KAZADA 3 YARALI

Cengiz Topel Caddesi'nde de  iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Trafik kazası Malatya'nın Battalgazi ilçesi Cevherizade Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde oldu. U.G.S. yönetimindeki 48 ADB 781 plakalı araç ile B.Ü.Ö.'nün kullandığı 31 YN 688 plakalı aracın çarpışması sonucu yaralanmalı ve maddi hasarlı bir trafik kazası meydana geldi.

Kaza sonucu araçlarda sıkışan sürücüler U.G.S., B.Ü.Ö. ve yolcu U.Ö., Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi ve ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Bu arada Malatya -Adıyaman karayolu Cumhuriyet Mahallesi mevkiinde de, Adıyaman istikametinden gelen Murat K. idaresindeki 23 TD 008 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil yol kenarındaki su birikintisine girdikten sonra metrelerce savrularak takla atıp ters döndü. Kazada, araç sürücünün burnu bile kanamaz iken eşi ise hafif şekilde yaralandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Atilla (21 saat önce)
    Akıllı telefonlar çıktı kazalar arttı. İnsanlar aptallaştı. Son teknoloji arabalarda bile kaza yapıyorlar
    %100
    %0
    Yanıtla