SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 5 Kişi Yaralandı

Trafik Kazalarında 5 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezinde meydana gelen trafik kazalarında 5 kişi yaralandı.

3 ARAÇ KARIŞTI..
Malatya'da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İ.U. idaresindeki 44 ADD 352 plakalı Honda marka otomobil, S.Y. yönetimindeki 44 AFR 721 Mercedes marka araç ve A.M.Y.'in kullandığı 44 ADE 559 plakalı Toyota marka otomobil çarpıştı. Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü kazada A.M.Y. , S.Y., İ.U. ile G.A. yaralandı.

Kaza üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Yola savrulan yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

MAŞTİ ÖNÜNDE..
Malatya'da iki otomobilin çarpıştığı bir başka kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 16.45 sıralarında Malatya-Ankara karayolu Şehirler Arası Otobüs Terminali (MAŞTİ) mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı yönde seyreden G.K. idaresindeki 44 ACF 907 plakalı Opel marka otomobil ile O.A. yönetimindeki 44 NV 178 plakalı Fiat marka araç çarpıştı. Kazada, G.K. yaralandı. Yaralı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

FOTO: Alparslan Türkeş Bulvarı'ndaki kazadan

FOTO: MAŞTİ civarındaki kazadan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hakan (3 saat önce)
    Sayın Emniyet Müdürüm, Allah aşkına bu şehir çok mu büyük, toplasan trafiğin yoğun ve akıcı olduğu çevre yolu ile bir iki tane cadde var. Neden kural ihlali yapan tüm araçlar denetlenmiyor. Buyurun hataları yazayım ki bu hataları mobese kameralarında görevli memurlarınız seyrediyor ama ne hikmetse bir ceza ya da uyarı yapılmıyor. Kırmızı ışık ihlali yapan ve çevre yolunda 90 - 100km ile giden, kasalarında toprak, moloz ,kum taşıyan kasanın üzerini örtmeyen kamyonlar, hız ihlali yapan, kavşakta şerit değiştire, makas atan, sinyal vermeden dönen ve şerit değiştire, ters yönde giden, çevre yolunda 100 120km ile giden otomobil, kamyonet ve motorsikletler. Bu hatları artırma mümkün. Bütün bunlardan dolayı her gün kazalar oluyor ve binlerce liralık maddi hasara yol açıyor. Bu madiyat sadece araç sahiplerinin değil bunlar aynı zaman milli israftır.........
    %100
    %0
    Yanıtla