SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 1 Ölü, 6 Yaralı

Trafik Kazalarında 1 Ölü, 6 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

2 Araç Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde iki aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Kaza, 11.30 sıralarında Malatya -Kayseri karayolu Akçadağ Cezaevi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kayseri istikametine seyir halinde olan H.E. yönetimindeki 23 AE 665 plakalı otomobil ile cezaevine dönüş alan K. A. idaresindeki 02 AAU 984 plakalı araçla çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ile birlikte Elif Arıca, A.P., F.T. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 39 yaşındaki Elif Arıca kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sürücü Araç İçerisinde Sıkıştı

Malatya’da yol çalışması yapılan bölgeye giren araç devrildi. Kazada araç sürücüsü yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Yeşilyurt ilçesi -Kuzey çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre yol çalışması yapılan bölgeye giren A. Ç. idaresindeki 44 AS 329 plakalı araç sürücünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada araçta sıkışan araç sürücüsü yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Araçta sıkışan sürücünün itfaiye tarafından bulunduğu yerden çıkarıldığı kazada yaralı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İnönü Mahallesi'nde..

Kaza, 13.40 sıralarında Yeşilyurt ilçesi İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yeni Hastane Caddesi üzerinde seyir halinde olan M. K. idaresindeki 06 LNU 44 plakalı araç ile B. G. yönetimindeki 44 ACN 476 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücülerden M.K. yaralandı.

Yaralı sürücü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

İha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kenan (1 yıl önce)
    ilk ıkı resım kazanın detayını anlatıyor araçlar 88 89 model reno bu araçlarda nasıl bır güvenlik sevyesi var yonetıcı buyuklerımız bu resımı görürse olan gene fakıre fukaraya yanı bu araçlara insanları vatandasları bınmeye mahkum eden sısteme neyse allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versın ınşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hakan arıca (1 yıl önce)
    o harfiyat kamyonu altında ezilerek vefat eden bizim akrabamızdı..
    0
    0
    Yanıtla
  • A.resit (1 yıl önce)
    Birde harflyat kamyonlarinin terörünüde haber yapsaniz dün sanayide 1 kisi ezilerek öldü
    %100
    %0
    Yanıtla