SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 4 Kişi Yaralandı

Trafik Kazalarında 4 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.15 sıralarında Malatya-Elazığ karayolu Çöşnük Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametinden gelen O.B. yönetimindeki 06 EZB 455 plakalı Kia marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Kazada çarpmanın şiddetiyle demir bariyerler yerinden sökülürken, sürücü ile birlikte 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

ASKERİ LOJMANLAR KAVŞAĞINDA..
Malatya-Ankara karayolu üzerindeki Hava Lojmanları Kavşağı'nda yaşanan ilk kazada V.B. idaresindeki 23 AES 728 plakalı Peugeot marka otomobil ile Ş.T. yönetimindeki 44 AHJ 147 plakalı motosiklet çarpıştı. 

Çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü Ş.T. yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Aynı yerde birkaç dakika ara ile yaşanan ikinci kazada ise yine bir otomobil ile motosikletin çarpıştı. Bu kazada yaralanma yaşanmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.179 saniye