SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazasında 1 Yaşındaki Bebek Hayatını Kaybetti

Trafik Kazasında 1 Yaşındaki Bebek Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki aracın karıştığı trafik kazasında 1 bebek hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Yavuz Selim Bulvarı'nda seyreden Y.G. yönetimindeki 01 UG 827 plakalı otomobil ile aynı yöne ilerleyen E.S. idaresindeki 58 AAG 315 plakalı araç çarpıştı. Kazada E.S., M.S. ile 1 yaşındaki Neşe S. isimli bebek yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 1 yaşındaki bebek kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

PÜTÜRGE YOL AYRIMINDAKİ KAZADA 4 YARALI
Malatya Elazığ kara yolu Pütürge yol ayrımında iki otomobilin çarpıştığı kazada da 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında Malatya-Elazığ karayolu Pütürge yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre, Elazığ istikametinden gelen M.B. (33) idaresindeki 44 AEJ 051 plakalı otomobil, Pütürge yolu istikametine dönüş yapmak isterken aynı yönden gelen B.K. (33) yönetimindeki 58 ABH 594 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada S.K. (58), E.K. (54), Z.K. (41) ve B.K. (7) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 
Yaralılar, ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- malatyahaber.com

FOTO: Yakınca'daki kazadan

FOTO: Pütürge yol ayrımında akşam saatlerinde meydana gelen kazadan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Deli (6 ay önce)
    Ölen bebeğe Allah Rahmet eylesin. Depremden sonra aşırı sinirli,öfkeli, bunalımda olan milletimiz işlerinin daha çabuk ve seri olması için ne kural ,ne kaide, ne saygı,ne riayet, ne hörmet,ne merhamet kalmadı. kavga için bahane arar durumunda .Sanki öfke patlaması var. yetkililerin biran evvel denetimleri daha sıklaştırması görüşündeyim.Şehir kontorlen çıkmış .herkes başına buyruk olmuş..
    %94
    %6
    Yanıtla