SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türbe Yolunda Kaza.. 13 Kişi Yaralı

0
Güncellendi - 2017-08-16 04:09:32
Türbe Yolunda Kaza.. 13 Kişi Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Malatya'ya tatil için gelen 13 kişilik Suriye uyruklu aile Kuluncak ilçesine türbe ziyaretine giderken, Yazıhan ilçe girişi Tohma Köprüsü mevkiinde kaza yaptı. Hüseyin Mahli yönetimindeki 34 ML 422 plakalı araçsürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken araç şoförü Hüseyin Mahli ile birlikte minibüs içerisinde bulunan Khadlıa Mahli, Leyla Feys, Rokaya Mahli, İsa Mahli, Fatime Vys, Cumali Mahli, Hüseyin Mahli, Zeinep Mahli, Hasan Mahli, Yıldız Mahli, Hüseyin Mahli, Zeynep Feys ve Yıldız Mahli Turgut Özal Tıp Merkezi acil servisi ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • serdar (7 yıl önce)
    Hepsine geçmiş olsun fakat savaştan kaçan arkadaşlarımız maşallah binlerce km. yok kat edip gezmelerinden de geri kalmıyorlar.Bizler imkansızlıktan komşuya bile gidemiyoruz :) Gerçi onların arkasında reisleri var,hepsine uzun yıllar daha bakar .Üvey evlat muamelesi gören bizleriz durmak yok yala devam ver mehteri veerrrrr
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Biri bana şu Kuluncak 'taki türbeden bahsedebilir mi acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • kuluncak alvar köyünde kaba abdal türbesi kuluncan patısında 6 km dir murat bey
    0
    0
    Yanıtla