SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazasında 25 Yaralı

Trafik Kazasında 25 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Hanımınçiftliği Malazgirt Caddesi mevkisinde biri öğrenci servisi diğeri halk otobüsü olan iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında  25 kişi yaralandı.

Saat 15.15'te, M.B. yönetimindeki  44 AED 745 plakalı öğrenci servisi ile F.K. yönetiminde bulunan 44 H 0089 plakalı halk otobüsünün çarpışmasıyla meydana gelen kazada, sürücülerin yanı sıra, halk otobüsünün yolcusu Z.A. ile öğrenci servisinde bulunan 22 öğrenci yaralandılar.

Kaza yerine gelen ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezi, Battalgazi Devlet Hastanesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

ER'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Bu arada Hanımınçiftliği Mahallesi, Gülderen Sokak üzerinde meydana gelen trafik kazası ile ilgili Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, geçmiş olsun mesajı yayınladı. 

"Hanımınçiftliği Mahallesi, Gülderen Sokak üzerinde bugün saat 15.00 civarında seyir halindeki bir Özel Halk Otobüsü ile bir Servis Minibüsü kaza yapmıştır. Büyükşehir Belediyemiz itfaiye ekipleri, kazaya kısa sürede müdahale ederek 2'si şoför, çoğu öğrenci olmak üzere toplam 24 yaralımızın sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere sevkini sağlamıştır.

Hamdolsun, hayati tehlikesi olan kimse bulunmamaktadır. Tüm yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hanımın Çiftliği Sakini (1 saat önce)
    Yıllardır ulaşım çilemiz bitmek bilmiyor. Şoförler günlük günlük değişiyor. Adamlar yolu dahi bilmiyor. Kazayı yapan şoförün telefonla konuştuğu söyleniyor. Nerede bir emekli adam varsa direksiyona geçiriyorlar. Malatya sahipsiz yöneticilerde vurdumduymaz olursa bu tür sonuçlar kaçınılmaz olacaktır. Rabbime şükürler olsun ki can kaybı olmadı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Enes (1 saat önce)
    O yollarda kaza olmaması imkansız 2 araba rahat yan yana gidemiyor virajlar ağaçlarla kapatılmış karşıdan geleni göremiyor kimse
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (2 saat önce)
    Bu taşımalı sistem öğrenci servislerinde hiç birinde normal öğrenci servisi özellikleri istenmiyor at arabası gibi arabalarla çocuklar ust üste balik istifi gibi taşınıyor ne denetim var ne kural ..köy ya da belde gibi yerlerde taşıma olduğu için ne jandarma denetliyor ne de polis...Allah a emanet
    %86
    %14
    Yanıtla