SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Trafik Kazasındaki Yaralının Yakınlaryla Polis Arasında Arbede

Trafik Kazasındaki Yaralının Yakınlaryla Polis Arasında Arbede
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 1 kişinin ağır yaralandığı tarfik kazası yerine giden polis ekiplerine daha sonra hastanede ölen yaralınınyakınları arasında arbede çıktı. Olayda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Çevre Yolu üzeri Çöşnük Kavşağında meydana gelen trafik kazasında; M.A. yönetimindeki 44 AET 829 plakalı hafif ticari araç ile  yolun karşısına geçmek isteyen yaya Mehmet Porgalı'ya  (81)  çarptı. Kazada Porgalı  ağır yaralandı ve kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yapılan müdahaleye rağmen öldü.

Kaza yerine giden trafik polisi ekibine, iddiaya göre, kazazedenin yakını oldukları belirtilen 2 kişi saldırıda bulundu. Trafik ekibinin yardım istemesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Soruşturma sürüyor.

DOĞANŞEHİR'DEKİ KAZA
Bu arada, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde iki hafif ticari aracın çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Adıyaman istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan Hüseyin D. idaresindeki 44 FD 765 plakalı hafif ticari araç sürücüsü sola dönüş yapmak istediği sırada aynı istikamette arkasından gelen Şahin I. idaresindeki 44 HR 328 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Meydana gelen kazada yolcu olarak bulunan Abuzer İ. yaralandı. Yaralı ihbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan İlk müdahalenin ardından Doğanşehir devlet hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Abdulvahap K. (1 ay önce)
    Malatya hafif ticari araçla doldu.Teker küçük gövde büyük. Hepsi çok hızlı gidiyor. Önlem alınması gerek. Bu araçların belirli hızları geçmeleri yasak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cero (1 ay önce)
    Malatya da gerçekten kurallara uyan sürücü bulmak çok zor. Doğrusu bu bütün Türkiye için geçerli fakat Malatya şehir olarak en beterlerinden biri. Yollarda kurallara nasıl uymadıklarını birbirine anlatan ve bunu da bir marifet sayan bir sürü cahil insan var. Bu insanlar ancak ceplerindeki paralara el konulunca (cezayla) terbiye edilebilir. Ama maalesef trafik polislerinin gözlerinin önünde kıyamet kopsa adamlar diğer tarafa bakıyor. Sadece radar kurdukları zaman ceza kesiyorlar o zamanda gözünün üstünde kaşı olan herkese ceza yazıyorlar. Sanki bu işin bir orta yolu yoktur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ne kazası (1 ay önce)
    Ne kazası malatyanın sürücüleri kadar kurallara uymayan sürücü mü var şu ülkede
    %75
    %25
    Yanıtla