SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafikte Kavga, Polisin Burnu Kırıldı

0
Güncellendi - 2019-05-03 20:54:26
Trafikte Kavga, Polisin Burnu Kırıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da trafikte çıkan kavgada 3 kişinin saldırısına uğrayan sivil polis memurunun burnu kırıldı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi İstasyon kavşağında yaşanan olayda sivil polis memuru olduğu öğrenilen H.B., kendi otomobili ile seyir halindeyken plakası öğrenilemeyen bir araçla maddi hasarlı kazaya karıştı.  İddiaya göre; burada yaşanan sözlü tartışmanın ardından iddiaya göre kavganın tarafları, H.B.’yi takip etti. Şahıslar, Fahri Kayahan Bulvarı Nikah Sarayı önünde yeniden H.B.’nin aracını durdurarak darp etmeye başladı. Sivil polis memuru olduğundan haberdar olmadıkları H.B.’nin burnunu kıran şüpheliler, H.B.’nin üzerindeki polis beylik tabancası ile havaya ateş açması ile olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kavgada burnu kırılan polis memuru Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaya karıştıkları belirlenen 2 kişi, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • MALATYALI (5 yıl önce)
    HUZUR KENTİ DENEN MALATYA DA HER TÜRLÜ PİSLİK MEVCUT HERKESİN BELİNDE SİLAH HER KÖŞE BALİCİLER, TİNERCİLER, ESRARCILAR, FUHUŞÇULAR CİRİT ATIYOR ONDAN AÇIKLAMA MALATYA TÜRKİYENİN EN HUZURLU GÜVENİLİR KENTİ DİYE AMA HER TÜRLÜ PİSLİK MELANET MALATYA KOL GEZİYOR MALATYA YA HUZUR NE ZAMAN GELECEK BİR SİYASİNİN CANI YANINCA MI ACABA
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Malatya'nın çivisi çıkmış. Her gün, Ne her hergünü neredeyse her saat adam yaralamalı, bıçaklı, silahlı kavga. Bu ne la teksasa döndük
    0
    0
    Yanıtla
  • Omer (5 yıl önce)
    En ağır cezayı verin devletin polisini burnu kırılmıştır bu yapan yarin neler yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Her defasında malatyanın huzur şehri olduğunu söylüyorlar.Hastane kurşunlanıp ,polise saldırılıyor.Eğer bu günler huzurlu günlerimiz ise,acaba huzursuz günler nasıl olur varın siz düşünün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aii (5 yıl önce)
    Allah rızası için yeter artık şu sokak terörünü görün artık polislermizin gösterdiği gayretin farkındayız ama cezalar caydırıcı degil adaletin yerini bulmasını istiyoruz artık sokaklar hep denetim serbestliğinden sabıkalılarla dolu bunlara ağır cezalar verilmesini umuyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • hanlı (5 yıl önce)
    sivil memur arkadaşlarda bu kavgaya karışma olayı çoğaldı sanki onlardada bir sıkıntı var gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • ,+00 (5 yıl önce)
    Malatya huzurlu bir kent diyen,Sayın Emniyet Müdürü ,sizin huzur anlayışınız her gün yaşanan bir kaç Ateşli,kesici,delici silahlarla öldürme yaralama olaylarının yaşanmasımı.Huzur anlayışınız,uyuşturucu,haraç cetelerinin cirit atmasımı acaba..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sevdalısı (5 yıl önce)
    herzaman yazıyorum malatya texas döndü. acıl operasyonlar baslamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (5 yıl önce)
    Vali bey artık bir el atsanız. Her yer gayri meşru oldu ilimizde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (5 yıl önce)
    Şu an devlet hastanesindeyim silahlı çatışma çıkdı mermiler hastane girişindeki camlara geldi milletin içinde hastanede olacak işlermi bunlar ,nasıl insanlarki bunları yapabilyırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Şu Malatya'da zaten doğru dürüst yol yok ,yol olan yerlerde de doğru dürüst sürücü yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Devletin polisine de bunu yapıyorlarsa vatandaş ne ettsin gardaş!!!
    0
    0
    Yanıtla