SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Traktör Devrildi 4 Kişi Yaralandı!.

Traktör Devrildi 4 Kişi Yaralandı!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör devrildi. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, 08.30 sıralarında Akçadağ ilçesine bağlı Bölüklü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçadağ ilçe merkezi istikametine seyir halinde olan M.E. (58) idaresindeki traktör, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yan yatıp devrildi. Kazada, sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan T.E. (22), E.E. (26), E.E. (7) yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • A Alu (2 gün önce)
    Draktör konturoldan çıkmıṣ
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gözlemci (2 gün önce)
    Malatya haberleri yeni takip etmeye basladim. Farkli soruna deginecegim. Akcadagda kaza olur malatya egitim arastirma merkezde olur yine ayni hastene baska hastane yokmus gibi ilin her yerinden buraya hasta gelince kalabalik oluyor yetisemiyor personel bu soruna el atmali malatya medyası
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Murat (3 gün önce)
    135 lik gibi bir traktörü devirmeyi nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Mustafa (3 gün önce)
    Akçadağ da traktör sürmeyi bilen yok..hep kaza ölüm
    %82
    %18
    Yanıtla