SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trambüs Testte, Patenci Hatta!

Trambüs Testte, Patenci Hatta!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin, şehiriçi toplu taşımacılık için "yegane çözüm" olarak sunduğu "Trambüs" araçları, imalatları da tamamlanıp teslim edilmesine rağmen, aylardır devam eden deneme ve test çalışmaları bitmediği için hizmete sokulamazken, bu aracın kullanacağı "üstü hatlı" sağ şerit, diğer araçların bu şeridi kullanmayı tercih etmemeleri nedeniyle, "daha boş ve emniyetli gözüktüğü için" zaman zaman patenli gençler tarafından kullanılmaya başlandı.

Patenli gençler, aynı zamanda Malatya- Elazığ karayolu olan yolda giderken, ilginç görüntüye ve yorumlara neden olurken, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin, fabrikasında yapılması gereken test çalışmalarını da üstlendiği trambüslerin ne zaman kullanılmaya başlanacağı da merak ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız