SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Trambüs ve Belediye Otobüsünün Karıştığı Kazalarda 2 Ölü

Trambüs ve Belediye Otobüsünün Karıştığı Kazalarda 2 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da hafif ticari aracın trambüse arkadan çarptığı kazada 1 çocuk hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.Orduzu'da da, belediye otobüsünün çarpması sonucu ağır yaralanan şahıs, hastanede hayatını kaybetti.

TRAMBÜSE ARKADAN ÇARPTI..

Kaza, saat 16.55’de Malatya-Elazığ yolu Battalgazi Kız Öğrenci Yurdu karşısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametine giden B.E. idaresindeki 06 DU 67 plakalı hafif ticari araç, önünde seyreden M.A. yönetimindeki 44 BU 365 plakalı trambüse arkadan çarptı. Kazada B.E., A.Y.D. ve Furkan Eser (3) yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Turgut Tıp Merkezi’nde kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Furkan Eser tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor. (Bu kazayla ilgili fotoğraf üstte)

BELEDİYE OTOBÜSÜNÜN ÇARPTIĞI VATANDAŞ KURTARILAMADI..

Orduzu Mahallesi'nde de, Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ İşletmesine ait otobüsün çarptığı vatandaş hayatını kaybetti.

Orduzu'da, otobüsün çarpması sonucu ağır yaralanan 70 yaşındaki Bayram İnanç, kaza mahalline çağrılan ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı, ancak kurtarılamadı.

Bu kazayla ilgili soruşturmaya da başlandı. (Bu kazayla ilgili fotoğraf aşağıda)

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Cero (2 ay önce)
    Yol tasarımları sanki bir ilkokul çocuğuna yaptırılmış ve kaza yapmamak çok zor. Bunun yanında Turkiye de en az 40 milyon sürücü var ama birileri bir sorsun bakalım kaç tanesi yollardaki trafik levhalarının gerçek manasını biliyor ve uyguluyor. Bence hiç kimse riayet etmiyor ve sanıyorlar ki o işaretler sadece yazılı ehliyet sınavını geçmek için başka da bir işe yaramıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erkan (2 ay önce)
    Mehmet isimli yorumcuya sence bu kazanın sebebi gerçekten Trambüsmü yada Trambüse arkadan çarpan araçtamı bu sağdan giden Trambüs değil kamyonda olabilirdi dikkatsiz ve süratli gidildiğinde aynı kaza yine olurdu.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • deli (2 ay önce)
    25 İli batıya bağlayan şehirin iki araçlık yolunun birini Trambüs işgal etmekte ,ayrıca sürücüleri Allah a emanet, yollarda diğer uzun otobüsü geçiyorlar ve dünyada geniş olan yolu daraltan tek şehir Malatya dır
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Agzimizda tüy bitti şu ucube sistemi kaldırın diye artık.. yolun ortasini açın ya bağımsız yol yapın yada raylı sisteme geçiş yapın.. metrobus yan yoldan gitmez
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Kazanın trambüsle alakası yok, araç hızlıyken makas atmaya çalışıp trambüse çarpıyor. Niye ucube sistem diyorsun ki? Elektrikle günde binlerce insan taşınıyor gayet de güzel, sadece biraz trafik sorununun çözülmesi gerekiyor.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Trambus ucube bir sistem.. neden? Her yeri direk tel yaptılar.. bu kadar havai hat mı olur.. 25, 30 mt lik bir aracin tın tın yan yoldan gidip dönüşler de yolu kapamasi hiçte mantıklı değil.. trambus elektrikli evet raylı sistem de elektrikli .. bu tür sistemlerin yolun ortasindan bağımsız gitmesi gerekir.. tek durakli, istasyonlu hızlı trafikten arındırılmış şekilde gitmesi gerekir.. ömrü boyunca metroya raylı sisteme binmeyenler varsa kanserine gelsin binsin.. bakalım me diyeceksiniz..
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Durakta durmuş olan bir araca çarpmış yani orada otobüste olabilirdi üniversitesi otobüsleride olabilirdi sorun trambüsün olmasımı biraz mantıklı yorum yapın
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Kendi agzin ile söylüyorsun.. durakta durmuş trambuse çarpmış.. iste sorun da burda trambusun orda işi ney? Bu tür araçlar diğer karayolu araç lari ile yanyana gitmez.. bağımsız ayrı yolu olacak..trafiğe girmeyecek.. hizlica kendi yolunda gidecek..
    %100
    %0
    Yanıtla