SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Trambüse Çarpan Araçtaki Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi

Trambüse Çarpan Araçtaki Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da araçlarının trambüse çarptığı kazada ağır yaralanan 26 yaşındaki genç tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı. Kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi.

Trafik kazası 20 Şubat günü Malatya-Elazığ yolu Battalgazi Kız Öğrenci Yurdu karşısında meydana gelmişti. Kazada B.E. yönetimindeki  06 DU 67 plakalı araç, aynı istikamette seyir eden  M.A. yönetimindeki 44 BU 365 plakalı trambüse arkadan çarpmış ve 3 yaşındaki Furkan Eser kaza yerinde hayatını kaybetmişti. Kazada Arda Yalçın Demir (26) ile sürücü B.E. yaralanmış ve Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılmıştı.

Durumu ağır alan Arda Yalçın Demir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Arda Yalçın Demir’in cenazesi Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ilkerefendyy (2 ay önce)
    eds şart. hem de ta beylerderesi viyadükten çiftliğe kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmir-Selçuk (2 ay önce)
    1960 Yıllarda Avrupa ülkelerinin kullandığı sistemleri dayatışıp proje olarak sunuluyor.Dünya yer altından metro projelerini bırakalı yarım asır oldu hala biz yeraltından metro hatları yapıyoruz. Üstelik ülke olarak fayların üzerinde sürekli sallanan bir coğrafyadayız. Boğazda yerin altından tüp geçitler, yeraltı metroları, tüneller faciaya davetiyedir. Hele bu trombüs tam bir şaka. Gelişmiş ülkeler de artık bu tarz projeler yer üstünde dikilen beton ve çelik konstrüksiyonlarla yapılıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Yolun ortasini 9mt açın.. raylı sistem yapın.. yada su trambusu bağımsız olarak o yoldan götürün... ayrıca cevreyoluna yan yoldan bağlantı sağlamak amacı ile giriş verilen araçların hızlanma şeridi payı birakilmadan pat diye anayola daldigi o yerleri yapan mühendise söyleyin bu işi biraksin... dünya da ödeneği yok böyle bir şeyin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 ay önce)
    Malatya şehir planlamsı çok iyi yapmışlar o yüzden kazalar oluyor şehir merkezinde hergün kaza oluyor çevre yolumu kalmış 20 yıldır belediyicilikte sıfır trambüs yolu yokki kaza olmaya arabalar bekliyor trambüs yol versin trambüs bekliyor arabalar yol versin çarşı merkezinde çevre yolu tek şeritli gibi bide gidin Sakarya Kocaeli adana gazi Antep yoluna bakın bide Malatyaya bakın nasıl belediye çevre yolları yapılmış
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ümit (2 ay önce)
    Kaza önümde oldu devamlı aynı bölgede kazalar oluyor.Mişmiş parktan tıp merkezine kadar EDS konulmalı.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet can (2 ay önce)
    Allah rahmet ailesine sabırlar dilerim kontrolsüz güç güç değildir arkadaş neyin hızını yapıyorsun ufacık bebek ve gencecik delikanlı vefat ediyor değdimi
    %100
    %0
    Yanıtla