SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tren Çapa Motoruna Çarptı.. Anne ve 2 Çocuğu Öldü

Tren Çapa Motoruna Çarptı.. Anne ve 2 Çocuğu Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yük treninin çapa motoruna çarpması sonucu anne ve 2 çocuğu ölürken, baba ağır yaralandı.

Kazanın Eskimalatya’da Ağılyazı’ya yakın mesafede Fırat Tren İstasyonu yakınında meydana geldiği, bölgeye ambulans ve ekiplerin yönlendirildiği bildirildi. 

Edinilen bilgilere göre, rayların üzerinden karşı tarafa geçmek isteyen anne, baba ve 2 çocuklarının bindiği çapa motoruna Malatya'dan Elazığ istikametine gitmekte olan D33003 nolu yük treni çarptı. 

Feci kazada anne Leyla Acar olay yerinde hayatını kaybederken sürücü Orhan Acar ile çocukları 5 yaşındaki Eymen Asaf ve 2 yaşındaki Muaz Acar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan çocuklar Eymen Asaf ve Muaz Acar doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Baba Orhan Acar'ın ise tedavisi sürüyor.

Ağılbaşı Mahallesi Muhtarı Yaşar Adak aynı bölgede daha önce de tren kazası yaşandığını belirtti. Kaza yerine yakın bir noktada hemzemin geçit olduğunu belirten Adak, orada yol açılması ve yan yollarla köylülerin bahçelerine gitmesinin sağlanması gerektiğini ifade etti.

Bu arada, kaza yerinde TCDD tarafından konulan 'Burası hemzemin geçit değildir. Geçmeye çalışma geçmek tehlikeli ve yasaktır' levhası dikkat çekti.

malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mehmet (3 hafta önce)
    Su tren yolunun geçtiği yere bakın.. oralarda yasayanlar var sehir büyümüş.. yola kopek cikar, inek çıkar hani tel orgu vs.. malatya elazig arası çift hatlı elektirkli, alt geçitleri, üst geçitleri halkın kolayca tehlikesiz kullanacağı şekilde yapılmalı.. hatta geç dahi kalınmış.. TCDD 5 bölge müdürlüğü hiç bir işe yaramazsin gercekten.. bölge müdürlüğü nun hakkını veremiyorsun
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ayildirim (3 hafta önce)
    Malatya da bütün hemzemin geçitleri sıkıntılı geçen sende dilek ile yaka arasında geç bir delikanlı öldü. Soruna çözüm bulmadılar oradaki hemzemin geçit halen aynı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 hafta önce)
    Allah CelleCelalühu Rahmet Etsin İnşaAllah Kederli Ailesinin Başı Sağolsun Allah'Sabr-ı Cemil İhsan Eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Forzamalatya (3 hafta önce)
    Kameralar vardı zaten kim neden söktü ki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sedat (3 hafta önce)
    Malatya Vekileri valisi , Belediye başkanı ve diğer sözü geçen şehrin ileri gelenleri zenginlik ve lüks içinde yiyip içip yaşarken üretici yoksul insanlarımız olmayan düzende var olması çaba içinde yok olup gidiyor pat pat aracının yasalığı yok oy için göz yumuluyor , geçit geçit değil kara düzen deve misali nerem doğru ki.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 hafta önce)
    Şehri idare edenleri (milletvekilleri, valilik yetkileri, belediye yetkileri), Malatya’daki hemzemin geçitlerine çözüm bulmaya davet ediyorum. Alt geçit veya üst geçit şeklinde çok kolay bir şekilde çözüm bulunabilir. Ne yazık ki şimdiye kadar nice insan bu şekilde can verdi.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mağdur (3 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Cenazelerin kaldırılması için 3.5 saat Savcı Beyi beklendi. Acılı ailesi yakınları halk bekliyor. Bu olayların prosedürü nasıl oluyor çok merak ediyorum. Yoğunluk sırasına göre mi nüfuzlu nüfuzsüz zengin fakir neye göre yapılıyor?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yaratık (3 hafta önce)
    Doğru orası hemzemin geçit değil , geçmek tehlikeli ve yasak yazısı yazılarak iş çözülmüş te olmuyor. Sonuçta kiminin bahçesi, kiminin işi hattın diğer tarafına düşüyor ki orayı kullanmak sorunda kalıyorlar. Hindistan değil burası , yetkililer insanların orayı kullandığını biliyor. Bir yazı yere çakarak bu işten kurtulamazsınız o çocukların ve annenin ve o raylardan tren altında kalan daha nice yitip giden canın hesabı sorulacak sizlerden ey idareciler. Rayların altına alt geçit yapıp bari başka canların gitmesini önleyin. Allah sabır versin mekanları cennet olsun inşallah.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • İhsan (3 hafta önce)
    ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah yakınlarına sabrı cemil dilerim
    %91
    %9
    Yanıtla