SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tren Kazasında Ölen Anne ve 2 Çocuğu Toprağa Verildi

Tren Kazasında Ölen Anne ve 2 Çocuğu Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yük treninin tarım aracına çarpması sonucu hayatını kaybeden anne ve 2 çocuğunun cenazesi toprağa verildi.

Ağılyazı Mahallesi mevkisinde dün Malatya'dan Elazığ istikametine giden yük treninin raylardan geçen ve "patpat" olarak tabir edilen tarım aracına çarpması sonucu ölen Leyla Acar ile çocukları Eymen Asaf ve Muaz için Hanımınçiftliği Gasilhanesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeler, namazın ardından Hanımçifliği Mezarlığı'nda defnedildi.

Kazada yaralanan baba Orhan Acar ise bir aracın içerisinde eşi ve çocuklarının son yolculuğuna uğurlanmasını gözyaşlarıyla izledi.

Cenaze namazına Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit ile Acar ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Dün, Malatya'dan Elazığ istikametine giden yük treninin Ağılyazı Mahallesi mevkisinde çarptığı tarım aracındaki anne Leyla Acar ile çocukları Eymen Asaf ve Muaz hayatını kaybederken, baba Orhan Acar yaralanmıştı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Görkem (1 hafta önce)
    Malatya da neden her gün bu kadar olumsuz kazalar olaylar oluyor? Son 3 haftadır bir sürü kişi öldü benim haberlerde gördüğüm bunlar belki fazlası vardır eksiği yoktur. Büyük şehirlerde bile bu kadar ölümlü kaza yok. Bu şehirde bir şeyler var anlamadım.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 hafta önce)
    Allah CelleCelalühu Rahmet Etsin İnşaAllah Kederli Ailesinin Başı Sağolsun Allah'Sabr-ı Cemil İhsan Eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Avcı (2 hafta önce)
    Çocuklar Eymen ve Muaz acar, Esma değil.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Öneri (2 hafta önce)Avcı isimli kullanıcı yorumuna
    Etmem Asaf ve Muaz ile anneleri Leyla hanım’a rahmet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Amin
    %100
    %0
    Yanıtla