SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çit Çalan Tutuklandı, Ray Çalan Serbest

0
Güncellendi - 2019-03-06 23:42:35
Çit Çalan Tutuklandı, Ray Çalan Serbest
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'da, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarına ait hattan ray çaldıkları iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı, adliyece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi mevkisi tren garı yakınında rayları keserek bir kamyonete yükleyen 3 şüpheliyi suç üstü yakaladı.

Olayla ilgili olarak, Jandarma tarafından Valilik aracılığıyla şu bilgi verildi:

"01.03.2019 günü Saat: 23.30 sıralarında Yeşilyurt İlçesi Dilek Mahallesi TCDD Tren Garı yakının da Önleyici Kolluk Devriyesi esnasında tren raylarının kenarında (3) erkek şahıs demir raylarını açık kasa kamyonet aracın üzerine yüklerken suçüstü yakalanmıştır. Yapılan kimlik sorgulamalarında şüpheli şahısların Ö.Y.B., O.E. ve K.T. oldukları tespit edilmiştir. Olay yerinde yapılan inceleme ve araştırma neticesinde, kamyonetin üzerinde (3) adet (5) metre uzunluğunda demir yolu rayının bulunduğu tespit edilmiştir. Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla gözaltına alınan (3) şüpheli şahıs çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır."

ÇİT ÇALANLAR TUTUKLANDI..

Bu arada Malatya'nın Hekimhan ilçesinde piknik alanına ait çitleri çaldığı iddia edilen 3 zanlı, tutulandı.

Alınan bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Söğüt Mahallesi Boztepe Barajı mevkisinde Hekimhan Orman İşletme Şefliğine ait piknik alanının çit demirlerinin sökülmesi üzerine çalışma başlattı.

Piknik alanında inceleme yapan ekipler, A.Ş. ile Y.O. isimli şüphelilerin çitleri sökmeye devam ettiğini belirleyerek zanlıları suçüstü yakaladı. Alanda yapılan çalışmada çitlerin koyulacağı kamyoneti gören ekipler, aracın yanında bulunan M.G.'yi de gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Serkan (5 yıl önce)
    Raylari kes yükle büsürü is. Oraya harcadiginin is gücünü gidip biryerlerde harcasaydiniz emeginizin karsiligini alsaydiniz olmazmiydi, zormu? Asil zararli ve zor olani yapmissiniz. Bunu düsünmüyecek kadar varsaniz ne diyeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    İnsanların dinini öğrenmelerine engel koyarsanız, dinsiz imansız, saygısız ahlaksız, hırsız, cani ve tecavüzcü sayısı hızla artacak ve artmaya da devam edecektir. Bu sebeplerin yanında boşanmış dul-bekar sayısı da çoğalacak, aile mevhumu ortadan kalkacaktır. Yani şu önümüzdeki 50-60 yılı düşünmek bile istemiyor insan. Reis'in söylemleri birçok insana batıyor, adam doğru söylüyor inanan sayısı ise az. Bu uzun adamın söyledikleri yani halka tavsiyeleri ve yaptığı icraatları fazla değil sadece 20-30 sene sonra daha da iyi anlaşılacak ve RTE,yi öven ciltler dolu kitaplar yazılacak.İlimize hoşgeldin Uzun Adam...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • BEHEY GAFİL! HANGİ DİNDEN BAHSEDİYORSUN? BEHEY CAHİL! KONUYU DOLAŞTIRIP PARTİ PROPAGANDSINA GETİRME. İŞTE SENİN GİBİLER DEMOGOJİ YAPIP GERÇEKLERİN ÜZERİNİ ÖRTTÜĞÜ İÇİN DEDİKLERİN YAŞANIYOR VE 16 YILDA TAVSN YAPIYOR. IKTIDARDAKİ DİNSİZ BİR PARTİMI 16 YILDIR? İNSANLARIN DİN ÖĞRENMELERİ DAHA NSSIL OLACAK? BU KADAR İMAM HATİP, İLAHİYAT, OKUL, CAMİİ VE SAYISIZ DERNEK CEMAAT, TARİKAT VS. BU LAFLARLA HEM KENDİNİ HEM MİLLETİ KANDIRIYORSUN AKLIN SIRA. AYRICA DİNİ İNANCI OLMAYAN BİR İNSANIN HIRSIZ, HAİN, TECAVÜZCÜ VS OLACAĞI KURAN DA BİLE YAZMIYOR. BEHEY RİYAKAR! DEVLETE KAZUK ATANLAR, FETÖ VE TECAVÜZCÜLER ATEİST Mİ,.? ENSARCILAR DİNLERİNİ BİLMİYORLAR MI? GİT BEYNİNİ TEMİZLE. YA DA SUS!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Hırsızların dinsiz olduğunu nerden biliyorsun? Önemli olan ahlaktır, insanlara ahlak ve kul hakkı dersleri verilmesi lazım ilk okuldan itibaren. Tsunami sonrası Müslüman olmayan Japonya da insanlar sıraya girerek dağıtılan yardımları aldılar. Burda olsa izdihamdan insanlar birbirlerini ezerdiler...
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (5 yıl önce)
    Toplu insan ölümlerine neden olacak bu tür eylemler, terörle mücadele yasası kapsamına alınmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozi (5 yıl önce)
    Demek ki Devlet malını çalmanın cezası yok. Gerçi herkes çalıyor kime ceza verildiki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi ya (5 yıl önce)Ozi isimli kullanıcı yorumuna
    Orman işletme şefliği devlet kurumu değil mi? Boş boş yorum yapmayın. Gerçi bu tarz yoruma editör çanak tutuyor. İki olay arasındaki fark kararı veren hakimlerin farklı olması
    0
    0
    Yanıtla