SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trenin Çarptığı Otomobilin Sürücüsü Öldü

Trenin Çarptığı Otomobilin Sürücüsü Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, hemzemin geçitte yolcu treni otomobile çarptı. Gece meydana gelen kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, saat 21.10 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Yaka Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Tatvan- Ankara seferini yapan ve Sivas yönüne gitmekte olan yolcu treni Dilek Kavşağı mevkiinde bulunan hemzemin geçitte karşıya geçmeye çalışan Mustafa Yılmaz'ın (31) kullandığı 44 ADR 288 plakalı Opel marka otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil 400 metre sürüklenirken araç sürücüsü ağır yaralandı.

Trende bulunan yolcuların büyük panik yaşadığı kazada ihbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri etrafta güvenlik önlemi alırken, yaralı sürücü sıkıştığı yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü Mustafa Yılmaz, kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden sürücünün düğün hazırlığı yaptığı öğrenilirken, tren otomobilin bulunduğu yerden kaldırılmasının ardından yoluna devam etti.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Uğur (10 ay önce)
    Mimar Mustafa Yılmaz a Allah rahmet eylesin yazık oldu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (10 ay önce)
    Ben o kaza olan yerde 3 senedir otuyorum ve 2 sene önce hem Büyükşehir belediyesini hemde TCDD arayıp hemzemin geçit in uygun olmadığını dile getirdi ve burayı yapan kişilerin Allah belasını versin dedim araç askıda kalınca ya araçta engelli biri olsaydı ve o sırada tren gelseydi bunun hesabını kim verecek söylip şikayet kaydı açtırıp kapattım. TCDD den bir şef aradı ve oranın yapılması bizim değil Büyükşehirin görevi deyip kapattılar telefonu. Büyükşehir den bir sonuç alamadık. Yazık değil mi genç bir delikanlının ölmesi? Kim hesabını verecek bunun TCDD mi Yoksa Büyükşehir Belediyesi mi verecek. Hem TCDD hemde Büyükşehir Belediyesi kayıtlarını incelesinler ve bu hemzemin geçit ile ilgili toplam kaç şikayet gelmiş ve ona göre de görev de imhali olanlara gerekli cezaların verilmesi gerekiyor.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ben de sürekli geçiyorum, geçit her kapandığında en az iki araba geçiyor
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Ben orada oturuyorum evet doğru iki araç geçiyor ama doğru yapılmış bir hemzemin geçiti değil. Meyil verilmemiş her iki tarafta
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Esnaf (10 ay önce)
    Hayatta insanın başına milyarda 1 olan durum kaza bela şer gelir. Amelleriyle gitti.
    %9
    %91
    Yanıtla
  • Mlt44 (10 ay önce)
    Hemzemin geçit kapalıyken tüm araçlar geçiyor
    %100
    %0
    Yanıtla