SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Gelen Tren Üniversiteli Kızı Öldürdü

0
Güncellendi - 2022-01-18 02:28:27
Malatya'ya Gelen Tren Üniversiteli Kızı Öldürdü
A- A+ PAYLAŞ

Osmaniye’de hemzemin geçitte İskenderun- Malatya seferini yapan yük treni çarpan üniversite öğrencisi, hayatını kaybetti.

Olay, Yeşilyurt Mahallesi tren hemzemin geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hatay’ın İskenderun ilçesinden Malatya’ya kuru yük götüren konteyner yüklü tren hemzemin geçitten geçtiği sırada Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde öğrenci olduğu öğrenilen 21 yaşındaki Gizem Yılmaz’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle trenin altında kalan genç kız olay yerinde hayatını kaybetti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerinde sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından genç kızın cansız bedeninin Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırılacağı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Osmaniye, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız