SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trenle Kamyonet Çarpıştı, 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2020-04-30 05:42:45
Trenle Kamyonet Çarpıştı, 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yük treninin kamyonete çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Yazlak-Akçadağ arasındaki çapraz işaretli hemzemin geçitte meydana geldi. Demirdağ-Payas arası çalışan yük treni, hemzemin geçitte 07 LDY 48 plakalı kamyonete çarptı.

Kazada, kamyonet sürücüsü Mehmet Kurukafa (39) yaralandı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bir dost (4 yıl önce)
    O geçite çözüm bulunmalı bu gün kimse ölmemiş ama yarin yasak biter göl kenarındaki lokanta ve kaysı sezonu sıkıntılı.sürekli o geçiti kullanan pikaplar trenlerle yarışıyor bunun olacağı çoktan belliydi umarım dikkat eder.birde köşedeki karayolu demit yolu arasındaki kaysı bahçesi köşedeki kaysı kesilmeli araçların görüş açisı yok yola girdikten sonra geridönüş yok
    0
    0
    Yanıtla