SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSİM Eğitimi Verildi

TSİM Eğitimi Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Temel Sağlık İstatistikleri Modülü (TSİM) veri girişi eğitimi düzenlendi. 

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü İstatistik Analiz ve Bilgi Sistemleri Daire Başkanlığı tarafından, Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Özel Sağlık Hizmetleri Eczacılık ve Tıbbi Cihaz Şube Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen eğitime, kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları çalışanları katıldı.

Malatya Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda, Temel Sağlık İstatistikleri Modülü (TSİM) veri girişi eğitimi, İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay’ın konuşması ile başladı. İstatistik Analiz ve Bilgi Sistemleri Daire Başkanı İbrahim Doluküp ve ekibin sunumları ile devam eden eğitim, katılımcılar tarafından yöneltilen soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız