SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO Üyeleri de Sandık Başına Gidiyor

TSO Üyeleri de Sandık Başına Gidiyor
A- A+ PAYLAŞ

Ticaret Borsası'nın seçimlerini yapmasının ardından Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyeleri de oda meclisi üyelerini belirlemek üzere Pazar günü sandık başına gidiyor.

-TSO Meclisi için 70 Meclis Üyesi seçilecek…

Yasal olarak 4 yıldan bir gerçekleştirilen oda seçimleri kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimi 2 Ekim Pazar günü TSO binasında gerçekleştirilecek. Yaklaşık 6 bin üyenin oy kullanması beklenen 2 Ekim Pazar günkü TSO seçiminde TSO Meclisi’nde temsil edilen 30 meslek komitesine toplam 70 Meclis Üyesi seçilecek.  

TSO Meclisi’nin, Pazar günkü seçimle belirlenecek yeni meclis üyeleri, 9 Ekim’de ilk meclis toplantısını en yaşlı üye başkanlığında gerçekleştirecek ve Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Asil ve yedek üyeleri, Meclis Başkanı ve Meclis Divanı, TOBB Genel Kurulu asil ve yedek delegeleri, Disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri seçimini yapacak.

TSO Başkanlığı için mevcut başkan Oğuzhan Sadıkoğlu ile Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği Başkanı Akif Baştürk grupları yarışıyorlar. 

Her iki adaydan listesinde en fazla Meclis Üyesi çıkartan başkanlık için bir adım öne çıkmış olacak.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız