SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfenkci ve Çalık Aday Adaylığı Başvurusu Yaptılar

0
Güncellendi - 2018-04-30 02:32:31
Tüfenkci ve Çalık Aday Adaylığı Başvurusu Yaptılar
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık , 24 Haziran genel seçimleri için  Milletvekili Aday adaylığı başvurusunda bulundular.

7. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı’nın açılışına katılmak için kente gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile birlikte AKP İl Başkanlığını ziyaret eden Tüfenkci ve Çalık, aday adaylığı dosyalarını İl Başkan Vekili Mahmut Öner Özer’e teslim ettiler.

-“ Türkiye demokratik bir sisteme geçti”

AKP’nin yüzde 34 oy oranıyla ilk iktidara geldiğini, bu oranın yüzde 49'la bile artık  mümkün olamayacağını belirten Milli Eğitim Bakanı  İsmet Yılmaz, "Ne gerekiyor yüzde 50+1 gerekiyor. İşte hangi sistemin demokratik olduğunu anlamak için buna bakmak lazım. Milletin azınlığından destek alarak mı hükümeti kuracaksın yoksa milletin çoğunluğundan destek alarak mı hükümeti kuracaksın. Yüzde 50+1 alarak hükümeti kurmak her zaman yüzde 37'den de 43'ten de 49'dan da daha iyidir. Türkiye demokratik bir sisteme geçti, hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Milli Eğitim bakanı İsmet Yılmaz  Başkanlık Sisteminin  Türkiy eiçinönemli olduğunu vurgulayarak, “Uzlaşmacı olacaksın, artık kavga dilini bırakacaksın. Yunus’un dili gibi dilin olacak. 80 milyonu kardeş bileceksin. Yaradılanı yaradandan ötürü seveceksin. Gönlün Mevlana gibi olacak. Gel ne olursan ol, gene gel. Bizim kapımız umutsuzluk kapısı değildir. Siyasi partiler millete hizmet yeridir. Gelirsen katkın olursa inşallah, bu milletin 81 milyonuna ayrım yapmaksızın birlikte hizmet edeceğiz diyeceğiz. İşte uzlaşma, barış dilini getirmek, Hacı Bektaş’ın aslanla, ceylanı aynı kucakta bir arada tutabilme maharetini gösterebilmeyi gerektiriyor. Bu, bu ülkeye barış getirecek. Bu, bu ülkeye birlikte yaşama kültürünü getirecek. Zaten var daha da çok yerleşecek. Bu bakımdan geleceğimiz daha aydınlık ve daha güzel olacak.” diye konuştu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise “Bu ülke çeşitli badirelerle karşı karşıya kaldı. Engeller çıkartılmaya çalışıldı ama bu engelleri hep milletimizin desteği ile birer birer aştık. İnşallah Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile en az bugüne kadar yapılanların 3 katı daha büyüyecek ve Türkiye’de insanlarımızın refah düzeyi artacak. Daha fazla demokrasi, daha fazla insan hakları ve daha fazla refah düzeyine erişmek için inşallah 24 Haziran’da hep beraber Cumhurbaşkanımızı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan olarak biz tescillemiş olacağız.” İfadelerini kaydetti.

Tüfenkci şunları söyledi:

"Sağlıktan ulaşıma, eğitimden kültüre, gençlik spordan ekonomiye Türkiye'yi kalkındırmak için Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde gece gündüz demeden koşturduk. Çeşitli badirelerle bu ülke karşı karşıya kaldı, engeller çıkartılmaya çalışıldı. Ama bu engelleri milletimizin desteğiyle birer birer aştık. Özellikle en son çıkartılan 15 Temmuz engeliyle gerçekten hainlikten öte bir darbe girişimiyle Türkiye'yi karşı karşıya bıraktılar ama yine Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu millet o engeli aşmayı bildi."

Malatyalılardan 24 Haziran seçimlerinde destek isteyen Tüfenkci,  “Sivas’a hızlı tren geliyor. İnşallah bu yıl içerisinde de Malatya’mıza hızlı tren gelmesi için ihalesini yapacağız” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı  Öznur Çalık ise konuşmasında; “14 Ağustos 2001’den itibaren çıktığımız yolda sizlerle beraber yol almaktan çok büyük mutluluk duyduk. 14 Ağustos 2001 tarihinde biz yola çıktığımızda Cumhurbaşkanımız hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedi. O günden bugüne yola çıktığımız ilk andan itibaren Türkiye ne eğitimde ne ulaşımda, ne sağlıkta ne ekonomide nede enerjide geriye baktığınızda aynı noktada değil. Hedeflerini ve Türkiye’yi yaklaşık 16 kat büyüten bir ülkeden bahsediyoruz. Şimdi 24 Haziran erken seçimlerinde yeniden Türkiye üzerine okları çevirenlerin kimler olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Allah nasip ederse 24 Haziran’da Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Sizlerle birlikte, hep beraber bu yolda beraber yürümeye devam edeceğiz. Partiye başladığımızda, AK Parti’nin sadece düz bir üyesi olmaktan, arkasından MKYK üyesi olmaktan, arkasından milletvekili, genel başkan yardımcısı olmaktan çok büyük onur duydum. Üye olduğumda hangi onuru duyuyorsam, bugün taşıdığım sorumlulukta da aynı onuru ve gururu duyuyorum.” İfadelerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Tüfenkci ve Çalık, başvuru formunu AKP İl Başkan vekili Mahmut Üner Özer’e teslim etti.

-Darende ilçesini ziyaret ettiler

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık , Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, beraberindeki heyet ile birlikte Darende ilçesini ziyaret ettiler.

Burhan  KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

53 yorum yapılmış

  • malatyalı (6 yıl önce)
    öznur hanım lütfen yeter artık malatya yeni vekiller ister yeni yüzler ister temayyül yoklaması yapsanız zaten aday olmazsınız yine de başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin Polat (6 yıl önce)
    Herkese iyi günler. Haklı olarak herkes bir gerekçe ile bazı isimleri eleştiriyor veya destekliyor. Ancak şunun farkına varalım bu isimler dışında siyaseten bildiğimiz tanıdığımız Malatyaya hizmete layık kim var? Ben hiçbirini de şahsen tanımam ama bir ankette isim sorulsa ilk diyeceğim isim Bülent Tüfenkci olur. Sizce kim olur? Bu arada malatyahaber.com'a teşekkürler. Önemli bir platform görevi görüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • davut (6 yıl önce)
    Ben bir Malatyalı olarak öncelikle il başkanlığı milletvekilliği ve bakanlığı döneminde medyadan özellikle takip ettiğim Bülent Tüfenkçi ye ayrı bir yer açmak istiyorum.Kimse kusura bakmasın ve boş eleştiri yapmasın yıllardır malatya dan bakan yok diyenlere işte kapı gibi bakanımız var am görmek istemeyen bir milletimiz var.Adam gibi adam yemin ederim zerre kadarda diyalogum yok kimsenin aklına bir şey gelmesin ama malatya nın adam gibi evladına sahip çıkalım 5. sıradan listeye sokmayalım ayak oyunlarına gelmesin...Allah doğruların yar ve yardımcısı olsun hakkımızda da hayırlısını versin herkese hayırlı kandiller.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Akparti bu kez 3 vekil cikarir. 1 bulent tufekci 2 hakan kahtali 3 ahmet cakir. Oznur calik da bu sistemde vekil olmaz Erdoganin yardimcisi olur zaten. Buyrun vekillerimiz bunlar iste.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cebrail (6 yıl önce)
    Nolur öznur hanım 5. Sıraya girsin bu millet ona hizmetlerinin karşılığını vermesine fırsat doğar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Ercan (6 yıl önce)
    Tüm adaylar da eleştiriyi hak ediyor ama şu da bir gerçek hakkını yemeyelim en azından ne zaman arasak telefona cevap veren biri var o da bakan bey. O an cevap vermezse bile dönüş yapıyor. Ve bir çok kişi de bunu söylüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (6 yıl önce)
    daha ne yapsınlar gözünüze dizine dura hemi. mensucata avm. tekel fabrikasına avm. hal binasına avm malatyanın geçleri hem geziy hemde çekirdek çıtlatı.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    Reis'e eyvallah, ama siz çok beklersiniz. bu bayat adaylarla iki vekil çıkarırsanız öpün başınıza koyun.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (6 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorumda. Arkandayız Öznur abla nidaları. Siz sırtınızı Öznur Ablanıza Mustafa abinize Bülent babanıza dayarsanız Malatya'nın oy oranını diyeyim. %35 i gecmez. Bu milleti siz ne zannettiniz. Çıksın biri desinki Malatyaya şunu yaptık diye. Kayısaıya ne yaptınız? koskoca hiççç. oy alacaksınız hııı bekleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    KİMSE KUSURA BAKMASIN MALATYADA AK PARTİ İLK 5 E CAY TABAĞINI BİLE KOYSALAR ALIR.REİS BUNU BİLDİĞİ İÇİN DEĞİŞİKLİK YAPMAYA GEREK DUYMUYOR.BENCEDE GEREK YOK OYLAR AK PARTİYE.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kutalmış (6 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Niye gerek yok 16 senede malatyanın anasını ağlattı bunlar Eskişehirinde ağlatmışlardı Yılmaz BÜyükerşen geldi Eskişehiri 1 dönem yeni şehir yaptı Böyle belediye başkanlarıda akp den çıkmaz Chp den çıkar iyi parti belediye başkan adayı da reşat erdoğan bilin istedim o adam belediye başkanlıgını hakediyor yalnız bırakmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Malatya neyi hakediyorsa o şekilde yönetiliyor. Öznur hanım Malatya için ne yaptın çık Allah aşkına izah et. Yazıklar olsunki sizleri aday gösterene. Ama 24 haziranda Malatya halkı inşallah size gereken cevabı verecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oznurun malatya icin ne yaptigini git elaziglilara sor. Bizim de keske oznur calikimiz olsa diyorlar her yerde. Darendeden gir yollar tuneller hastaneler stadyum komurhana bak yeter zaten. Siz ne hak bilmez adamsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kübra salih (6 yıl önce)
    Reisin en çok güvendiği vekillerin başında gelir öznur çalık.Reis Güveniyor ki 16 yıldır birlikte siyaset yapıyorlar. İnşallah yine vekil olacak malatyamizi layıkıyla temsil etmeye devam edecek. Arkandayız öznur abla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Coşkun (6 yıl önce)
    Öznur hanım bu memleketin en iyi çalışan vekilidir. Yanlış yorumlarla öznur hanımı yıpratamazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyanın kaderimi ne yapmış malatyaya en küçük bir cam çivisi yapabilmişmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Gorme engelliler bile goruyor yapilanlari siz goremiyorsunuz. 15 sene once malatyada ne vardi bir de simdi bakin
    0
    0
    Yanıtla
  • yasin doğru söylüyorsun tüm ülkede trambüs diye bir araç var ve birde malatyada ben bunu görememişim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne yapmış Malatya için biz bir şey göremedik sana zahmet söyle de bilmediğimiz bir şey mi yaptı da biz bilmiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut başverdi (6 yıl önce)
    Ooooo övülen kişinin trollerrii sarmışş buraları :) malatya kaynıyor kaynıyor :) trollükte meslek oldu :)
    0
    0
    Yanıtla
  • medihaa (6 yıl önce)
    Öznur hanım daima göz önünde olmayı gösterişi hep sevmiştir. Yine demek ki bu düşüncede. 16 yıldır Malatya'ya öyle ya da böyle hizmeti dokunmuştur. Ama artık bırakması kanaatindeyim. Hani bayrak yarışıydı bu dava? Bayrağı teslim et ve lütfen diğer temsilcilerin önünü kapatma öznur hanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Şayet bu yorumları goruyorda halen aday olmak için diretirlese AK partiye ihanet etmiş olurlar biz karar verdik çalık çakır ve şahin olarlarsa oy yok vallahi 2 VEKİL alır ak parti
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    REİS biz malatyalılar olarak hep yanınızda olduk cumhur ittifakına yine sonsuz destek vereceğiz ancak bunlar aday olursa mv oyumuz tereddütsüz mhp gidecek biz istemiyoruz özellikle Öznur çalık ahmet çakır mustafa sahini gormek istrmiyoruz yeter bunların malatyaya bir faydaları olmadı olmaz da yazık olur malatya kaledir yıkılmasına izin verilmesin bizden söylemesi
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (6 yıl önce)
    ya bir şey anlamıyorum belediye başkanı ve il başkanları hani aday olmuyacakti 2 cisi 3 dönem kurali vardi tuhaf
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut SARICI (6 yıl önce)
    Bülent Bakanımızı çok değerli dürüst bir insan olarak görüyorum. Tabi etrafındaki hariç. ÖZNUR HANIM SİZE GELİNCE YETER ARTIK DEMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY BULAMIYORUM
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Akkayali (6 yıl önce)
    Malatyalı akıllıdır. Cumhurbaşkanlığından Reise,milletvekilkiginde başka partilere oy vererek bu siyaseten bayatlamislarin siyasi hayatına bir son verecektir. Yettiniz artik
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Polat (6 yıl önce)
    Bülent Tüfenkci Allah yolunu açık etsin. Seviyoruz seni. Ama lütfen bu samimiyetinden dürüstlüğünden ödün verme. Diğerlerine benzeme.
    0
    0
    Yanıtla
  • Biraz da digerlerine benzesin de malatyaya faydasi olsun keske
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur Gürkan (6 yıl önce)
    Ahmet Çakır, Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Hakan Kahtalı, parti il yönetimi, merkez ilçe yönetimi yok şu, yok bu. Arkadaş Malatya'da AK Parti vizyonunu ve Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi duruşunu bu isimlerden başka temsil edecek isim mi yok. Yıllar yılı hep aynı isimler arasında dönen siyasi bir rant. Daha fazla değersizleşmeden usulca çekilin. Tüfenkci sana lafımız yok. Doğru yoldasın Allah yardımcın olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya sen chplisin yada bu tufekci ne yapti malatyaya 2 yildir bakanken
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur Gürkan (6 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Valla arkadaşım ben bugüne kadar AK Parti'den başka partiye oy vermedim. Siyaseten de aktif biri değilim. Ama toplumun genelinde olduğu gibi bana göre de Bülent Tüfenkci değeri hak eden tek siyasetçi. Kuzey çevre yolu Bülent Tüfenkci sayesinde başladı. Onkoloji hastanesini getiren kalp hastanesi sözünü alan, 3. Organizeye para aktaran, vagon onarım fabrikasına afatın fabrika kurması, kayısı için lisanslı depo yaptıran, ikinci üniversiteyi getiren... Bunların hepsi Tüfenkci sayesinde oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıza Yeşilova (6 yıl önce)
    Kişisel olarak hiçbir Malatyalı siyasetçiye eleştiride bulunmak istemem ama Malatya kamuoyunda bir gerçek var o da artık yüzleri eskidi, toplumda bir hazımsızlık oluştu. Yıllardır hep aynı yüzlerle, aynı vizyon ile bir yere kadar geldik. Ancak 'Artık Yeter' zorlamayın ki az da olsa kalan krediniz tükenmesin. Bülent Tüfenkci'yi bu isimler arasında ayrı bir yere koymak gerekiyor. O samimiyeti, dürüstlüğü ve diğerlerine rağmen Malatya için çabası saygıyı hak ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Toprak (6 yıl önce)
    Reise evet ama Öznur a ve onun getirdiğini düsündüm kimseye oy moy yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin (6 yıl önce)
    Bülent Tüfenkci başımızın tacı her zaman yanındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    Öznur hanım üç dönem vekillik yaptı.Artık yeter demesi lazım.Eğer Öznur hanıma özel muamele yapılacaksa ve sıralamada seçilecek yerlere konulursa tut tutabilirsen.Başta ikinci üniversite olmak üzere bol bol olmayacak işlerle ilgili vaat dinleriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne 3u 4 donemdir vekil. Mecliste oznur calik kadar vekillik yapan baska biri yok. Gecen okudum 2002den beri erdoganin ap takimindaymis. Nedir bu erdogandaki oznur sevdasi anlasilmis degil. Yoksa soyadi icin mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (6 yıl önce)
    yeni sistemde vekil olan bakan olamıyor.bakan olmak için istifa etmesi gerekiyor.bunlar vekilliğe aday olduklarına göre bakan olmayacaklar. Okuyun değerli hemşehrilerim okuyun. Demek ki yine bakanımız olmayacak.Olsa da işe yaramıyor zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • buket (6 yıl önce)
    ne koltukmuş.yeter öznur hanım artık yeter. 3 dönem yaptın tadında bırak ve senden sonrakilere yol aç. artık gerçekten yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazık Malatyama (6 yıl önce)
    Cumhurbaşkanlığı ayrı tamam. Fakat Parlemento seçimlerinde, "Malatyayı hizmette, eğitimde, sağlıkta, ekonomide ve özellikle şehirleşmede emsal illerin gerisinde bırakan bu listeye" oy çıkmaz. Siyasetten ve hizmetten bir gram anlamayan bu kara listeye derhal müdahale edilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatyalı (6 yıl önce)
    Bülent Tüfenkçi ye eyvallah da diğerlerine oy falan yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (6 yıl önce)
    Öznur Çalık yeter artık. durmak yok mezara kadar devam galiba.bırak ta bir genç gelsin.bu gidişle 4. Ve 5.kez olursun.ama Malatya lılar inanınki sizi hiç istemiyor.Reis in sırtından 3 dönem i götür dünz. Ama bu sefer farklı olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (6 yıl önce)
    Reis Allah aşkına Bu siyaset eskileriyle,bu siyaset baronlarıyla Partimiz arasında tercih yapma durumunda bırakma bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • tuzcu (6 yıl önce)
    Bülent Tufenkci dürüstlüğü ile başımızın tacı ama listedeki diğer isimler için oy kaybı yaşanabilir Malatyalı herşeyin farkinda bu liste pek hayra alamet görünmüyor. Reis Malatyalilari bu liste ile seçime göndermeyin lütfen.Reis Malatyalinin sesi olarak lütfen duyun sesimizi biz sizi her daim destekledik ama bu insanlar varsa yine listede Malatyali yok artık sizin hatiriniza zaten yıllarca onlara katlandı vefalı Malatyalilar ama artık biz onlarla yola devam etmek istemiyoruz kime sorsanız aynı yorum gelir Malatyali olan her erkişiden ...
    0
    0
    Yanıtla
  • akinsan (6 yıl önce)tuzcu isimli kullanıcı yorumuna
    Listenin etkisinin olacağını düşünmüyorum ayrıca liste reisin bilgisi dahilinde belirleniyor o yuzden oylar akpartiye
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bugüne kadar bütün seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan hatrına oy aldınız.Bu seçimde ilk kez RTE ve siz milletvekilleri ayrı oylanacaksınız.Malatya sizlere gereken cevabı verecek.Cumhurbaşkanına verilen oy oranı ile milletvekillerine verilen oy oranı çok farklı olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (6 yıl önce)
    Liste on numara olmuş... artık full götürürsünüz.. hele o 24 haziran bi gelsin alırsınız oyları.. sabırsızlıkla o günü bekliyorum... Reis günah bizden gitti..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Bülent Tüfekçi umarım inşallah gönlünce olur,fakat Öznur Çalık için aynı dilekler de bulunmayacağım.Artık yeter!!!Lütfen birileri bana Akp vekillerinin ne iş yaptığını ve Malatyamıza neler yaptığını anlatsınlar.Taha Özhan ne yaptın vekilim Malatya adına nerde icraatlarınız lütfen başkalarının önünü açın artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin sert mustafa şahin oznur calik ne yapti taha ozhan ne yapti yazik ki Malatya da. Vekil seciliyor bu insanlar Malatya milletini haşa aptal sanıyorlar kendi yakinlari akrabalarinin isini görmek dışında bolge muduru belediye ye memur olarak ise koymak dışında hiçbir işe yaramıyor bu vekillerin en uzaktan yakınları bile belediyey3 işe gitmeden maaş alıyor isim dahi verebilirim. Reis insallah bunlari aday gostermez cumhurda oyum reis e böyle adaylarla mhp ye veririm vekilde
    0
    0
    Yanıtla
  • ERTTUĞRUL (6 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    Sen mert ol isim ver de O haramzede kim ise biz de tanıyalım yoksa namertliğini ifşa etmiş olmayasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Namert olanlar 16 yılda restorasyon ve saray yapmaktan ve kaldırım yapmaktan başka birşey yapmayanlardır Namert olanlar dünyada 30 yıl önce kullanımı bırakılmış bir trambüsü rant yoluyla malatyaya getirendir.. Malatyaya monoray getirecek kaleyi turizm merkezi yapacak şinasi kazancıoglunu seçmediniz gittiniz bunları seçtiniz yazık size yazık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Bülent Bey e hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali yıldız (6 yıl önce)
    24 Haziran’da %70 görürsünüz sayın bakanım
    0
    0
    Yanıtla
  • AK PARTİLİ (6 yıl önce)
    Bülent TÜFENKÇİ saygıdeğer dürüst bir isim hayırlı olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla