SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Tüfenkci : “EXPO Malatya’ya Çok Yakışacak”

Tüfenkci : “EXPO Malatya’ya Çok Yakışacak”
A- A+ PAYLAŞ

EXPO'nun Hollanda'nın Amsterdam Kentinde yapılan 74. genel kuruluna katılan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, EXPO’nun 2028 yılında Malatya’da yapılacak olmasının Türkiye’nin ve Malatya’nın tanıtımı adına oldukça önemli olduğunu vurguladı.

EXPO’nun dünyanın en büyük ve önemli 5 organizasyonundan biri olduğunu belirten Tüfenkci, “EXPO'nun Hollanda'nın Amsterdam Kentinde yapılan 74. genel kuruluna katıldık.

Kurul kararıyla 2028 yılında bu büyük organizasyonun Malatya’mızda yapılması kararlaştırıldı. EXPO Malatya’mıza çok yakışacak. Malatyamız "Uluslararası Bahçe Bitkileri Sergisi" hakkı kazandı. Bahçecilik Exposu. Düzenlenecek Fuar dünyanın en büyük organizasyonlarından biri, ilk 5 içerisinde yer alıyor. Aşağı yukarı 200 bin metrekareye yakın bir alanda organizasyon düzenlenecek. Dünyanın en az 50 ülkesinin bahçesi Malatyamızda sergilenecek. Bu organizasyon günlere yayılan bir organizasyon. Organizasyon için 1 ila 3 milyon arasında ziyaretçi gelmesi öngörülüyor.

Şehrimizin tanıtımı, ulusal- uluslararası işbirliği, farklı ülke, kültürlerin, ürünlerinin değerlendirilmesi ve sektörel eğitim için gerçekten eşsiz bir organizasyon. Malatya’mıza hayırlı olsun. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. EXPO Malatya’mıza çok yakışacak.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Yersen (1 yıl önce)
    Allah aşkına bu milleti artık …. yerine koymayın 2023 Expo Kahramanmaraş’ın ilçesi 12 Şubat belediyesi tarafından yapılıyor bizde Büyükşehir yapıyor BU YAPILAN ANTALYADAKİ GİBİ WORLD EXPO DEĞİL algıyı bırakıp hizmete bakın memleket yemiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Personel (1 yıl önce)
    Selahattin başkan sürekli tasarruftan bahsediyorsun ya hani belediye personellerinizin hepsi belediyenin aracı ile mi eve gidiyor yoksa bu sadece özel kalem müdürünün kız kardeşine özgü bir hareket mi çok merak ediyoruz işe aldığınız yetmedi araç için evinden alıp evine mi bırakıyor müdüre hanımın kız kardeşini
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    EXPO 2028 Expo 2019 Antalya'da yapılan fuara Malatya Büyükşehir Belediyesi katılmış ve jüri özel ödülü almıştı. Kültür ve tanıtım anlamında büyük bir kazanım olacaktır şehrimiz için. Şunun şurasında seçimlere 8 ay gibi kısa bir süre kaldı. Selahattin Gürkan şayet Milletvekilliğine gidecek olursa AK Parti MKYK Üyesi Gümrük ve Ticaret ve Ticaret Bakanı (son) Bülent Tüfenkçi'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına hazırlandığı konuşulanlar arasında.Son günlerde Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile sürekli yan yana olması bunun göstergesi olarak konuşuluyor.Başkan Gürkan şayet kendisi milletvekilliğine giderse Bülent Tüfenkci için sıcak bakıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erkan (1 yıl önce)
    Emeği geçenlerden Allah razı olsun.Malatya'mız için çok büyük ve güzel bir organizasyon.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • isminiz (1 yıl önce)erkan isimli kullanıcı yorumuna
    anlamadım ki bu yorumun neyine eksi verdiniz? Malatya için iyi değil mi yani?
    %0
    %100
    Yanıtla