SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm Halkımızı Davet Ediyorum"

0
Güncellendi - 2019-01-11 01:10:13
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı İhsan Koca, pazar günü ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını bildirdi.

Koca, yazılı açıklamasında, Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Kasım'da İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığını hatırlattı.

Malatya'yı yakından tanıyan, görev yaptığı zamandan bugüne kadar Malatya'ya ve Battalgazi ilçesine büyük hizmetleri olan Selahattin Gürkan ve açıklanacak diğer adaylarla AK belediyeciliğin büyük bir kararlılıkla yoluna devam edeceğini aktaran Koca, şunları kaydetti:

"Pazar günü saat 11.00'de Beydağı Gençlik Kapalı Spor Merkezinde Balıkesir Milletvekilimiz MKYK Üyemiz Sayın Yavuz Subaşı'nın katılımlarıyla 13 ilçemizin hizmetkarını, belediye başkan adaylarını hemşehrilerimize açıklayacağız. Belediye başkan adaylığı için müracaat yoğunluğundan fazlasıyla memnun olmakla beraber, aday adaylığı sürecinde 'Halka hizmet Hak'ka hizmettir' anlayışını benimseyerek, AK Parti davasında, bayrak yarışında 'Ben de varım' diyerek çalışan tüm gönüldaşlarımıza, hemşehrilerim ve teşkilatım adına teşekkür ediyor, aday tanıtım toplantımıza tüm halkımızı davet ediyorum."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • AHMET (5 yıl önce)
    başkan kim seçilirse seçilsin AAAAAKP den hepsi tek akıl,üst akılla hareket ediyor...Gürkan zaten AKP yi dinlemez eğer seçilebilirse....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Belediye Başkanlığı seçiminde tüm adaylara başarılar diliyor, Malatyalıların sağduyusuna güvendiğimi ifade etmek istiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (5 yıl önce)
    hiç açıklamalarına bile gerek zaten hekimhan arguvan hariç hepsi ak partinin hazır kıta oy deposu 1 nisanda öğrenedebilirler ak partiden filanca seçmişsiniz diye haber yapsalar daha mantıklı
    0
    0
    Yanıtla
  • memleketim (5 yıl önce)
    Hizmetkar mı güldürmeyin... Siz o hizmetkarları 1 Nisan sabahı görün anında unutuyorlar bizi...
    0
    0
    Yanıtla