SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÜMGİAD Başkanlığına Ulutaş Atandı

0
Güncellendi - 2021-12-10 02:21:36
TÜMGİAD Başkanlığına Ulutaş Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Tüm Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMGİAD) Malatya İl Başkalığına İş adamı Hasan Ulutaş atandı.

Genel Merkezi Adana’da bulunan ve Türkiye genelinde yapılanma çalışmalarına hız veren Tüm Girişimci İş İnsanları Derneği’nin Malatya İl Başkanlığı’na İş adamı Hasan Ulutaş atandı.

Adıyaman ve Elazığ illerini de kapsayacak şekilde bölgede faaliyet yürütecek olan TÜMGİAD Malatya Başkanı Hasan Ulutaş, yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdikleri ilk toplantı sonrası yaptığı yazalı açıklamada, TÜMGİAD'ın yurt genelinde her geçen gün ivme kazanarak güçlü bir yapılanma ile yerel üreticilerin ve ihracatın sağlam bir dayanağı olacağını söyledi.

2022 yılı öncesinde Malatya-Elazığ ve Adıyaman genelinde çalışmaların hız kazanacağını kaydeden Başkan Ulutaş, "TÜMGİAD Malatya ailesi olarak yerel üretici, sanayici, çiftçi ve girişimci ruha sahip tüm esnaf ile birlikte daha da büyüyeceğiz. Hedefimiz yerel üretici ve çiftçinin uluslararası pazarda yer alması, kırsal kalkınma ve istihdama destek olmak ve üreticilerin kendi bölgelerindeki ihracatı arttıracak çalışmalar yapması" dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız