SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Turgut Özal Anı Evi' Açılıyor

0
Güncellendi - 2019-01-25 04:13:21
'Turgut Özal Anı Evi' Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kerpiç Evler’de hazırlıkları devam eden Turgut Özal Anı Evini ziyaret etti.

Başkan Polat’a, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gencay, Şirket Genel Müdürleri, Birim Müdürleri ve Proje Sorumlusu eşlik etti.

“Yaşam Öyküsü, Özel Eşyalar ve Balmumu Heykeli Anı Evinde Yer Alacak”

Ziyarette konuşan Başkan Polat: “Bu araştırma merkezi, Kerpiç Evlerde 250 m2’lik zemin oturumuna sahip 2 katlı kerpiç binaya kuruldu. İç mekân tasarımında, merhum Cumhurbaşkanımızın kronolojik yaşam öyküsü ve ideallerinin yansıtıldığı Yaşam Odası, her yaştan bireylerin özellikle de gençlerin yakından tanıması için Turgut Özal bakış açısının aktarıldığı Araştırma Odası ve Özal Kütüphanesi yer alacak. Merhum Cumhurbaşkanımızın farklı dönemlerini yansıtan özel fotoğrafların ve bazı eşyaların yanı sıra, balmumu heykelinin de sergileneceği bu merkezin son çalışmaları devam etmekte olup yakın zamanda tüm hemşerilerimizin ziyaretine açılacaktır.”dedi.

Turgut Özal Anı Evi ve Araştırma Merkezi ziyaretinin ardından Melid A.Ş’ye ziyarette bulunan Başkan Polat, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ali dogan (5 yıl önce)
    Zamanında Devlet imamının arkasında Cuma kılmayan zihniyet şimdi put yapmaya ne kadar hevesli oldu? Değer mi ahiretinizi heba etmeye?
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (5 yıl önce)
    Özal gibi bi değeri ancak bir Malatyalı anlar....
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (5 yıl önce)
    “Bizim” dediğimiz belediyeler, en çok eleştiri yönelttiğimiz chp belediyeciliğine doğru evriliyor. Heykel metalden ya da taşı oyarak yapıldığında ne ise balmumu ndan yapıldığında da o değil mi? Çok acı bu evrime şahit olmak.
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal gündüz (5 yıl önce)
    başkan vekilinin bakışlarından anlaşılıyor ki,çok korkmuş turgut özal dan...hiç rahmetliye benzemediği gibi,çakma turgut özala benzemiş,turgut özalın adıyaman versiyonu ortaya çıkmış......
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoşafçı (5 yıl önce)
    Başkan’ın Özal maketine bakışları maket hakkındaki düşüncelerini çok güzel anlatıyor
    0
    0
    Yanıtla