SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türk Eğitim Sen: 'Promosyon En Az 11 Bin 250 TL Olsun'

Türk Eğitim Sen: 'Promosyon En Az 11 Bin 250 TL Olsun'
A- A+ PAYLAŞ

Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi, öğretmenlerin maaş ödenmesi karşılığında banka tarafından verilen 5 bin 250 TL promosyon miktarının en az 11 bin 250 TL’ye çekilmesi için İl Mili Eğitim Müdürlüğüne başvuruda bulundu.

Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerindeki Milli Eğitim çalışanlarının maaş ödemelerinin Y.K. Bankası bünyesinde ödenmesi için 36 aylık sözleşme karşılığında ödenen 5.250 TL, maaşlara gelen zam başta olmak üzere çeşitli ekonomik gelişmeler karşısında güncelleme gerektirmiştir. Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi olarak promosyon sözleşmenin güncellenerek 5.250 TL’lik promosyon miktarının en az 11.250 TL ye çekilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yazılı başvuruda bulunduk.” dedi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ali Osman (2 yıl önce)
    11.000 az olur devlet her birine birer ev birer araba hediye etsin . EAllah ıslah etsin . Çevremde asgari ücretlinin sesi çıkmıyor eğitimciler bas bas bas bas bas bas bas bas bağırıyor açız diye .
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Eğitimde sendikacılığı sayın şahin kayaduman ve sayın Ekrem senol'la tanıdım , şu anda sayın Fevzi Şahinle birlikte sendikaciligin ozledigimiz eski günlere tekrar döneceğini görüyorum, Başka bir sendika üyesi olmama rağmen sayın başkanı takdir ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Yunus Serdar (2 yıl önce)
    Düşünülemeyen şeyleri düşünen,yapılamaz denilenleri yapmak için sürekli çaba gösteren yeni yönetimimiz,sendikacılığa klasik bakış anlayışını değiştirmek ve çalışanların hak kayıplarını ortadan kaldırmak için her geçen gün azimle çaba göstermeye devam edecektir.Var olsun Türk Eğitim Sen...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    Promosyon haramdır...
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Yunus Serdar (2 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Sizde memursanız,haram oldugunu dusunuyorsaniz benim gibi yapıp garibana hayır islerine kullanabilirsiniz,lakin bankaya kalırsa o para hayırsız islerede kullanilabilir,ayrıca kimin nasıl kullanacağı da bizim haddimiz değil tabiki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ne kadar çok olumsuz begeni almış.. kim ne yaparsa yapar tabiki parasını. .. dinen haram bir şeyi inkar etmek dinden çıkarır insanı ... İki dk video arama sitelerinde bir kaç hutbe dinlemenizi tavsiye ederim... Çok üzücü
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Hakkı (2 yıl önce)
    Atı alan Üsküdar'ı geçti, hocam. Senin mantığa göre, eylülden sonra alınan maaşlar için de zam farkı verilmesi gerekiyor. Ya da tam tersi olsaydı, maaşlar düşürülseydi mesela. Banka sizden, promosyonu fazla verdim, yarısını geri verin deseydi, kabul eder miydin? Artık 2024'e.
    %14
    %86
    Yanıtla