SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Kros Ligi İlk Yarışmaları Malatya'da

Türkiye Kros Ligi İlk Yarışmaları Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Turkcell Türkiye Kros Ligi'nde 2022 sezonunun ilk yarışması, 64 takımdan yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla Malatya'da başladı.

Türkiye Atletizm Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve krosta sezonun en önemli yarışmalarından olan organizasyonun ilk yarışı, Malatya Nikah Sarayı arkasında özel olarak hazırlanan parkurda gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, start öncesi yaptığı konuşmada, belediye olarak çeşitli spor branşlarına destek olduklarını, bu desteklerinin süreceğini belirtti.

Yapılan yarışmalar sonucunda;
-Büyük Erkeklerde, 1. Polat Kemboı Arıkan (Ankara Büyük Büyükşehir Belediyesi), 2. Süleyman Bekmezci (İstanbul Büyükşehir Belediyesi), 3. İse Ahmet Alkanoğlu (Beykoz Belediyesi) sporcuları dereceye girdi.

-U18 Kadın kategorisinde birinci Ceyda Melek Pınar  (İstanbul-Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği) ikinci Selen Canlı (İstanbul-Enka Spor Kulübü), üçüncü ise Elif Naz Köseoğlu (İstanbul-Enka Spor Kulübü) sporcuları dereceye girdi.

-U20 Erkekler kategorisinde birinci Taner Tunçtan (İstanbul-Fenerbahçe Spor Kulübü), ikinci İsmail Taşyürek (İstanbul-Fenerbahçe Spor Kulübü), üçüncü ise Mevlüt Kılıç (İstanbul-Fenerbahçe Spor Kulübü) sporcuları dereceye girdi.

-U18 Erkek kategorisinde birinci Cuma Özcan (Aydın-Efelerspor), ikinci Kıyasettın Kara (Kayseri-Gençlik Ve Spor Etkinlikleri Kulübü), üçüncü ise Muhammet Mustafa Arslan (İstanbul-Fenerbahçe Spor Kulübü) sporcuları dereceye girdi.

-Büyük Kadın kategorisinde birinci Yayla Günen (İstanbul B.Şehir Bld. Spor Kulübü), ikinci Ruken Tek (Batman-Petrolspor Kulübü), üçüncü ise Fatma Karasu (İstanbul B.Şehir Bld. Spor Kulübü) sporcuları dereceye girdi.

-U20 Kadınlar kategorisinde birinci Ayça Fidanoğlu (İstanbul-Enka Spor Kulübü), ikinci Edibe Yağız (İstanbul-Fenerbahçe Spor Kulübü), üçüncü ise Buse Nur Batak (İstanbul-Fenerbahçe Spor Kulübü) sporcuları dereceye girdi.

Yarışmada dereceye girenlere madalyaları verildi.

Organizasyonun final kademesi 15 Mart'ta Ankara'da yapılacak.

Yarışmada, Türkiye Atletizm Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Halil Oğuz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan da hazır bulundu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız