SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'ne Malatya da Dahil Ediliyor

'Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'ne Malatya da Dahil Ediliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu, 6 Şubat depremlerinde Malatya’da Koordinatör Bakan olarak görev yapan   Fahri Malatyalı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Malatya MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Bakan Ersoy’a 6 Şubat depremlerinde Malatya'ya gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür ederek "Turizm sektöründen gelen biri olarak Türkiye Yüzyılı'nda bu makamı layıkıyla yaptığınızdan eminiz. Cumhurbaşkanımızın turizm sektörü ile ilgili koyduğu hedefleri bir bir gerçekleştirerek sektöre 'altın çağını' yaşattığınız için milletimiz adına teşekkür ederiz.

Bakanlık görevinizin yanında deprem sabahı şehrimize gelerek Koordinatör Bakan olarak da Malatya’mızın en kısa zamanda ayağa kaldırılması için hep yanımızda durdunuz. Ankara'da Malatyalı bir vekil gibi çalışarak bizlere omuz verdiniz. Milletimizin ve esnafımızın her derdine çare olmaya çalıştınız. Bu konuda sizlere tekrar teşekkür ederiz.

Malatya'mızın gerek Bakanlığınızla ilgili gerekse diğer Bakanlıklarla ilgili iş ve işlemleri takip ve koordine ettiğinizi biliyoruz." dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ziyarette yaptığı açıklamada,  “Öncelikle bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim.6 Şubat sabahından itibaren Malatya'mızı ayağa kaldırmak için Bakanlığımızla ilgili bakım-onarım ve restorasyon çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütmekteyiz. Bu çalışmaların bitmesiyle birlikte Türkiye Kültür Yolu Festivallerine 2025 yılı sonunda Malatya'mızı dahil edeceğiz." dedi.

Fendoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a ayrıca Kuluncak Tosunbükü Arkeolojik Sit Alanı ile ilgili bilgi vererek  bu alanda kazı çalışması  başlatılması talebinde bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Malatya (4 ay önce)
    Sayın Fendoğlu hem mecliste, hem de ayrıca Malatyanın ve esnafın sorunlarını her zaman gündeme getirip, taleplerde bulunup hem de gerekli bakanlıklarla görüşmeler yapıp, iletişimi ve takibini sağlıyor . Deprem içinde zaten MHP heyetindeydi, ilk günden beri de sahada bizzat halkla iç içedir. Daha bugün de yine esnafın taleplerini mecliste gündeme getirdi. Şahsi problemleriniz, engel olamadığınız hırs ve kininiz ile memleketin maenfaati için çalışan dürüst insanları hakkında yalan konuşarak vatan hainliği yapamazsınız, zira yaptırmazlar.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Okuyun araştırın kendinizi GELİŞTİRİN ! (4 ay önce)
    Memleketin kalkınması, şehrin ekonomisinin canlanması, esnafın para kazanması için bu tür faaliyetler çok etkilidir. Lütfen araştırın kültür festivali yemek içmek değildir komik duruma düşüyorsunuz. Böyle cahiller yüzünden bu Malatyam bu hale geldi !
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Kim tutar seni (4 ay önce)
    Malatya'da her sorunu hallettiniz vatandaş evlerine geçti bir bu eksikti yazıklar olsun bu kafayla bu zihniyetle bu yönetimle Malatya düzelmez
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Bu kültüryolu festivalleri çok geniş ve büyük bir organizasyon, hakikaten çok güzel olur. Diyarbakırda katılmıştım şehrin her bir noktasında farklı etkinlikler vardı çok güzeldi.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 ay önce)
    Memleket viran olmuş, ne ev var ne bark var ne iş var. Çarşı pazar Pakistan gibi, fiyatlar el yakıyor.çar çakal her köşe başında, Malatya lezzet falestivaline katılacakmış. Vah vah nasıl büyük bir başarı tebrik ediyorum
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Malatya 1967 (4 ay önce)
    Sizi aylar sonra görmek ne kadar güzel sayın vekilim arada böyle kendinizi hatırlatınız
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Varol (4 ay önce)
    Malatya için böyle samimi böyle ileri görüşlü vekillere ihtiyacımız var.
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 ay önce)
    2018 den beri hep vatandaşın yanında, Malatyanın yanında gerçek Malatya sevdalısı
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Kadir (4 ay önce)
    İşte bu ! süpersin sayın Vekilim Fendoğlu, vizyon sahibi adamın hali başka oluyor.
    %40
    %60
    Yanıtla