SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Rekorunu Kırdı

Türkiye Rekorunu Kırdı
A- A+ PAYLAŞ

Açık Su Şampiyonası ve Milli Takım Kamp Seçmeleri müsabakalarına katılan Malatyalı yüzücü Metehan Altuntop, 10 kilometreyi 2 saat 1 dakika ile tamamlayarak Türkiye Rekorunu kırdı ve Türkiye birincisi oldu.

Türkiye Yüzme Federasyonun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Açık Su Şampiyonası ve Milli Takım Kamp Seçmeleri, İstanbul’da yapıldı.

Malatya’dan yarışmalara katılan Metehan Altuntop, 10 kilometreyi 2 saat 1 dakika ile tamamlayarak Türkiye Rekorunu kırdı ve Türkiye birincisi ayrıca 7 bin 500 metrede ise 1 saat 29 dakika 57 saniyede tamamlayarak Türkiye ikincisi, Mehmet Gazi Gelirli 2 bin metrede 27 dakika 11 saniye ile Türkiye altıncısı oldu. Kızlarda ise Olça Buke Yıldırım, 7 bin 500 metrede Türkiye üçüncüsü, 10 kilometrede ise Türkiye ikincisi oldu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız