SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'de Çok Oyunlar Oynanıyor"

0
Güncellendi - 2021-08-06 21:41:25
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, ilçe gezileri kapsamında Pütürge'de vatandaşlarla bir araya geldi. Yatırım ve hizmetler ile ilgili mahalle sakinleriyle istişarelerde bulunan Tüfenkci, gündeme dair de açıklama yaptı.

AKP olarak hizmet şiarıyla hareket ettiklerini belirten Tüfenkci, "Biz insanın olduğu her yere, AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmet yapma ve hizmeti götüren kadrolar olarak 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' şiarını hiç bir zaman unutmayacağız. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Adıyaman sınırına gittiğimizde, Diyarbakır sınırına gittiğimizde, Sivas sınırına gittiğimizde yolların yapıldığını su problemlerinin, kanalizasyon problemlerinin çözümü noktasında adımlar atıldığını görüyoruz. Bununla da gurur duyuyoruz. Yine Pütürge'de Mikail başkan göreve geldikten sonra depreme rağmen Pütürge’nin gelişmesi noktasında ciddi gayret gösterdiğini görüyoruz. Özellikle Tekstilkent önemsediğimiz bir projeydi. Allah‘a hamd olsun onu hayata geçiriyoruz. Gençlerimizin buradan göç vermesini de önlemek, buranın insanının İstanbul’a gitmeden rızkını buradan temini noktasında önemli bir projeydi. Şiro çayı bizim için önemli. Orada Seracılık Organize Sanayi kuracağız. Buradan da başkanımıza görev vermiş olalım. Biz Ankara’da, kendisi burada beraber takip ederek seracılığı da Pütürge’ye kazandıralım. Çünkü güzel bir havza. Deprem yaralarının sarılması noktasında gerçekten TOKİ vasıtasıyla güzel işler yapıldı. Kentsel dönüşümü başkanımız yapıyor ve Tepehan'a baktığımız zaman önemli hizmetler kazandırdık. Önemli bir bölge. Başkanımız su ve kanalizasyonunu hallediyor. Şimdi de depremde kırsalda açılamayacak yolları büyük şehrimiz açarak konutların yapılması noktasında daha hızlı hareket edilmesine katkı sunuyor.

Tüfenkci, yerelde ve genelde büyük oyunlar oynadığını belirterek, şunları söyledi:

“Hizmet kolay, birlik ve beraberliğimizi yitirmememiz lazım. 2023’e giderken Türkiye’de çok oyunlar oynanıyor ve çok hesaplar yapılıyor. Bu hesaplar yerelde de yapılıyor. İnsanların kıskançlıklarından dolayı hizmetleri itibarsızlaştırma veya siyasi etik sınırlarını zorlayabilir. Biz her şeye rağmen samimiyetle halkımıza güvenerek bu işi yapmalıyız. Bugün o yangınları çıkaranlar ve o yangınlar üzerinden hesap yapanlar yarın o acının içerisinde kendilerini bulacaklar. Kardeşlik duygusunu yok etmeye çalışanlar, hizmette ayrım yapanlar, ötekileştirenler bir gün gelir bu sandıklarda hesap verirler. Biz ayrım yapmadan herkesi kucaklayarak bu hizmet kervanını sürdürüyoruz. Sürdürmeye de devam edeceğiz.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

33 yorum yapılmış

  • Sami (2 yıl önce)
    Her sıkıştıklarında bir şeyler uyduruyorlar oyunmuş oyunu yazan sıziniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal (2 yıl önce)
    Yaşım 54,bugüne kadar çok sinema ve tiyatro izledim.Sizden daha ala oyuncu tanımadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Oyundan bahsedenlere bakın hele bu millet söz ettiğiniz oyunları sizlerden öğrendi hemde fügüransız bu millete hangi oyunları anlatsam ki vatan millet sakarya deyip halkın gözünü boyadağınız bütün oyunlarınız hem sahte idi hemde çocukça, nasıl kanıyor bu millet size halen anlamış değilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaa044 (2 yıl önce)
    Şaka gibi sanki ülkeyi başka biri yönetiyor hayali.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (2 yıl önce)
    Ülke gerçeklerini bilmeyen dünya siyasetini bilmeyen Ülke nerelerden geçmiş bu durumlara nasıl gelmiş herşeyden bi haber olan Arkadaşların yorumlarına bakıyorum İşleri güçleri tava tencere muhabbeti Geçmişte çok siyasiler gördük başbakanlar gördük kılını kıpırdamadan Ülkeyi düşürdükleri durumları gördük En büyük atılımlar maddi ve manevi güzellikleri AKP iktidarında gördü bu millet Ama Türkiyenin önünü atılan imzalar ile kesenleri görmezler Dünyada yapılan eziyeti zulmü görmezler Dışarda ki Türkiye düşmanları kendilerine içerden destekler bularak neler yaptıklarını görmüyorlar Kalkmış ahkam kesiyorlar Az kaldı 2023 boşuna telaffuz edilmiyor Bu gün birlik olan ülkeler birgün birbirlerini satıp ülkemiz ile her türlü ticari anlaşmaları yapmak için kapımızda yatacak İş bilmez ve yalan iftira çamur at izi kalsın siyaseti ile yapılan engellemelere rağmen Bunlarda bitecek Biraz bilinç samimiyet araştırma ile herkes bunları görür ama nerde Büyük Türkiyem şahlanacak tüm dünya ile birlikte herkes görecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (2 yıl önce)
    OYUNU SİZ OYNUYORSUNUZ! Reis kayıtlara düşmemesi kaydı ile tüm mülteci Afganları alacağı sözünü vermiş Biden’a. Biz bunu Amerikan medyası sayesinde öğrendik. YETER! Ülke mülteci çöplüğü oldu, gençler işsiz umutsuz. Çalışanlar geçinemiyor; emekliler ay sonunu getirmeyi bırak faturaları zor ödüyor!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (2 yıl önce)
    Mağdur edebiyatı başladı! !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yeter artık bırakın şu hayali bir düşman yaratıp tiyatro oynamayı karnımız tok bu cümlelere. 2023 bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    Sizin suçunuz yok gardaş..Sizin suçunuz yook.. Akp önümüzdeki seçimlerde kadroyu baştan sona değişmezse...eline sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (2 yıl önce)
    Eee sen bir siyasetçi olarak halkın seçilmiş temsilcisi olarak bu bahsettiğin konular için ne yaptın veya ne yapmayı düşünüyosun onu söyle. Durum tespiti yapma kapasiten çapın varsa halkın yararı için bişeyler yap
    0
    0
    Yanıtla
  • Önemsiz (2 yıl önce)
    Doğrudur. Başrolde de Sizler Varsınız. Millet Artık Bu Edebiyatları Yemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taha (2 yıl önce)
    İşin vahim olan tarafı bu sözlere inanan bir kitle var...Yoksa 20 yıldır aynı hikaye anlatılırmı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Maalesef...
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Türkiye üzerine oynanan oyunları bilmezmiyiz sayın vekil.hemde çok iyi biliyoruz.siz hiç canınızı sıkmayın.sandıkta inşallah bu millet size akla fikre gelmeyen bir oyun oynayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Bülent bey maskide 2 yillik bir sözleşmeye kadro verdirdiniz ism kisaca yazayim M. C. bu kisiye adil olun lütfen Birgül hesap terazi kurulacak elbet
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Sende oyunlar oynuyisun sayın vekil 1 derece yakınını iskurdan anlık kadro açıp bir bankaya avukat yapmadinmi size çalışıyor bu cark
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (2 yıl önce)
    Kimmiş bu oyunu oynayanlar ? söyleyin bizde bilelim. sürekli dış güçler diyorsunuz sürekli Türkiyeye oyun oynanıyor diyorsunuz kim bu oyun oynayanlar ne oyunu oynuyorlar söyleyin açıklayın yoksa boş kahve ağzını bırakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Boş adamların bakan olabildiği bir ülkede tabi ki çok oyun dönüyordur.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasız (2 yıl önce)
    Maymun gözünü açtı.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET DEMİR (2 yıl önce)
    oyunlar oynanıyorsa sizde Allah rızası için cevap verin çuvalla maaş alıyorsun ne işe yarıyorsunuz o mecliste. sonra gelip dış mihraplar diyorsunuz alıştınız tabi suçu ona buna atmaya. sizden ala oyun hamurumu var ki oyun oynasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (2 yıl önce)
    Sizler de bu oyunda başrol oynuyorsunuz hemde Hollywood oyuncularına taş çıkarıyorsunuz... Kusursuz oyunculuk yeteneğiniz var yanlış zaman yanlış mekan
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Demir (2 yıl önce)
    Türkiye kahvehanesi... Ahmet usta bize yedi çay. Yancilarin hesabı da ayrı yaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (2 yıl önce)
    Istediğin kadar yalan söyleyin isterseniz bu millete küfür edin sıkıntı yoktur malatya halkı her koşulda size inanır ve yüzde 65 oy alırsınız acayip bi zamandayız allah sonumuzu hayır etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih B. (2 yıl önce)
    En büyük oyunu kimin oynadığını bu millet çok iyi biliyor, eczacının, bakkalın, soradan bir avukatın nerden nereye geldiğini gözümüzle gördük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Söylediklerine kendisi inanmiyor. Iyiliginiz icin siz de ciddiye almayin. Sonu hüsran
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (2 yıl önce)
    Güzel diyorsunda sayın vekil birlik olalımda her konuda birlik olalım aş iş oldumu siz ve eşiniz dostunuz ayrılıyorsunuz bu konularda da birlik olalım tabi bunu istemezsiniz hep bana hep bize dersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (2 yıl önce)
    En büyük oyuncular sizlersiniz. Ama merak etmeyin malatya da seçilirsiniz çünkü bilinç yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Evet abi aynen vatandaşları korkutarak oy devşirelim abi aynen öyle yapalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kadrolarla önümüzdeki secimde AKP malatyada biter..demedi demeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Evet aynen oyunu kimin oynadığı belli ülkeyi ne hâle getirdiler yeter insanlar yazık milleti vergilere bankalara mahkûm ettiler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Evet sayın bakan,Türkiyede çok oyun oynanıyor bunu gayet iyi görüyor ve biliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Sayın vekil yine hizmetten giriş yapmış,evet beşli çeteye hizmet edip tüm ihaleleri vermeyi ŞİAR edindiğiniz aşikar.yakın çevreyi esi dostu zengin eden bir yapınız olduğunu söylemeye gerek yok zaten.bu gidişle bu hızla vatan toprağımızın araplaşmayan bir parcası kalmayacağıda ortada.vatan savunmasıyla alt ettiğimiz arapları,binlerce sehite sebep olan arap ahalisini,kan dökerek binlerce sehitle kazandığımız vatan toprağını güle oynaya bunlara sunuyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (2 yıl önce)
    Büyük oyunlar olduğu belli. Tarım bitti,hayvancılık bitti. Yerli tohum ekmek yasaklandı İsrail tohumuna gün doğdu. Bunlar eserleriniz.
    0
    0
    Yanıtla