SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'nin Huzuru ve Barış İçin Yola Çıktık"

0
Güncellendi - 2018-05-29 01:18:59
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili adayları, düzenlenen bir miting ile tanıtıldı. Tanıtımda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili  Veli Ağbaba, “Hepinizden ricam,  demokrasiyi savunanlar, özgürlüğü savunanlar, kadın-erkek eşitliğini savunanlar, herkesten ricamız,  oylarınızı bölmeyin, böldürmeyin” dedi.

CHP’nin Malatya Milletvekili adaylarının tanıtımı için Emeksiz Caddesi üst kavşağı ile Hasanbey Caddesi arasında  miting düzenlendi.

Mitingde ilk olarak CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz bir konuşma yaptı.  Kiraz konuşmasında  mitinge gösterilen katılım dolayısıyla gelenlere teşekkür etti. Kiraz, “  Birileri artık gidici. Bunlara ‘bay bay’ yapalım mı. Tamam’mı.  Bir gün , bir sabah kalktık ki. 16 yıldır ülkeyi yönetenler, ‘ Biz artık bu ülkeyi yönetemiyoruz’, ‘Ekonomi bitti’, ‘ Yeni  bir seçim yapalım’,  ‘Yeni Milletvekillerini, yeni yöneticilerini seçsin’ dediler.  Biz ne dedik, ‘Tamam, Tamam’ dedik.  Arkadaşlar,  hep birlikte, kol kola gireceğiz, birleşe birleşe  kazanacağız” dedi.

Kiraz’ın konuşmasının ardından, CHP’nin 24 Haziran’da yapılacak milletvekili seçiminde  Malatya’dan aday olanlar, Veli Ağbaba, Hulisi Porgalı, Soner Gökçe, Berna Karadaş, Emin Dönmez ve  Mahmut Akbıyık tek tek anons edilerek sahneye çağrıldılar. Tüm adaylarda birer konuşma yaptılar ve seçimlerde en iyi sonucu almak için tüm partililerin üzerlerine düşeni yapmaları isteğinde bulundular.

Mitingde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 16 yıldır  Türkiye’yi yöneten Adalet ve Kalkınma Partisi  iktidarını eleştirerek, “  Türkiye’nin, huzuru ve barışı için  yola çıktık. Türkiye artık ekonomik krizle karşı karşıya. Türkiye artık doğru yönetmiyorlar. Doların 5 TL’ye yükselmesinin bir tek sebebi var, OHAL’dir. İktidara geldiğimizde OHAL’i  kaldıracağız, dolarda inecek,  Euro’da inecek, işsizlikte inecek.  Türkiye’deki bütün hukuksuzlukların kaynağı OHAL’dir. “ dedi.

Ağbaba, 2015’de olduğu gibi yine birilerinin  ‘Baraj’ sorunu var denilerek  başka partiye verelim de onlarda barajı geçsinler gibi söylemler olduğunu belirterek, “Hepinizden ricam,  demokrasiyi savunanlar, özgürlüğü savunanlar, kadın-erkek eşitliğini savunanlar, herkesten ricamız,  oylarınızı bölmeyin, böldürmeyin” dedi.

Konuşmanın ardından, miting Leman Sam’ın konseri ile sona erdi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • GÖREN GÖZ (6 yıl önce)
    EMEKSİZ MEYDANINDA MUHARREM İNCE'NİN BAYRAKLARI YOKTU FAKAT KEMAL KILIÇTAROĞLU' NUN BAYRAKLARI VARDI.!!!!!!!!!!!!SEÇİME 1 AY KALMIŞTI CHP'NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI MUHARREM İNCE'Mİ YOKSA KEMAL KILIÇTAROĞLUMU!!!!!!!!!ACABA BİRİLERİ BAŞKA HESAP İÇİNDEMİ............
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (6 yıl önce)
    ABD VE İSRAİL DEN İZİNSİZ HİÇBİR PARTİ İKTİDARA GELEMEZ....GERİSİ FASA FİSO....
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay (6 yıl önce)
    VİCDAN NEDİR PARADAN BAHSET BUNLARA ZİBETRA
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (6 yıl önce)
    BAKIN SEVGİLİ SEÇMENLER DEĞİŞEN HİÇ BİR ŞEY YOK AYNI TAS AYNI HAMAM Muhtemel ki siz okumaktan yoruldunuz, onlar vadetmekten bıkmadı.. Ben de bir seçmenim.. Ve Allah aşkına biri bana söyler mi? -Onbir seçim sandığından önce "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye" diyen bir parti, 12'inci seçimde de "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye" diyorsa, aklımla alay etmiyor da ne yapıyor? 2002'de, 2004'te, 2007'de, 2009'da, 2010'da, 2011'de, 2014'te, 2015'te, 2016'da hep "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye" vadettiler.. Sonuç? Olmamış ki, 2018'de, 24 Haziran'da yine aynı şeyi vadediyorlar; - Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye. Eee, 11 seçimde de yapacağız dediklerini yapamayıp, 12'inci seçimde yeniden vadediyorlarsa, şaka değil, bir düzine seçimin ardından bana yine aynı hayali kurdurmak istiyorlarsa, bir seçmen olarak ben ne yapayım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim.. Ne yapayım? Deyin ki, onu yapayım..
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir (6 yıl önce)
    Leman Sam İmdadınıza iyi yetişmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (6 yıl önce)
    Tek kelime ile komik Bilgi beceri yetenek misyon vizyon hiç ama hiç bir seyin olmadığı Sadece tek partili dönemde astığım astık, kestiğim kestik iktidarları döneminde kalma fikir ve yöntemler ile bu ülkeyi yönetemezsiniz Evet bir gün kalacaksınız ve ALLAHIM çok şükür yine kazanamadık Kazansaydık nasıl yönetirdik bu ülkeyi ALLAHIM sen en güzelini biliyorsun Diyeceksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir parti bu kadar taciz edilmez ama chp bu kez bu tepkilerin olduğu kentte 2 lerse şaşırmayin Malatya yı Malatyalıyı ikinci sınıf sayan 3 belediye ye de adiyaman bingöl mardin diyarbakır elazığ baskil muş bilmem nerdej gelen adamı işe koyup Malatyalıyı ötekilersen Chp ye de herkez oy verir sırf akp nin Malatya yönetimine inat olsun diye birçok tanıdığım Chp diyor saldırmakla olmaz o dediğin CHP Cumhuriyeti kuran Vatan Yoktan Var eden Kişilerin Partisi sen naptın bir bak arkana önce sen kendini bir yargılaa padişahım senden Büyük Allah varr
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kerimoğlu (6 yıl önce)
    Allah aşkına sorsanıza bir. Kendi vaatlerine kendileri inanıyor mu??? ;)) İl başkanları kiraz beyin kurduğu cümleye bak. "Bir Sabah kalktik ki" . Ak parti 16 yıldır ilklerin öncüsü ve iktidar. Mustafa Kemal'in kurduğu Koskoca Chp ise ne yazikki 16 yildir hayal kurmaktan vaz geçmeyerek kendilerini bir adım olsun öteye taşıyamadılar. İste Ak parti ile Chp arasındaki en büyük fark bu! Kısacası bu toplanmadan ortaya çıkan mesaj;Körler Sağırlar, Birbirini Ağırlar... :))
    0
    0
    Yanıtla
  • At gözlüklerini çıkar dürüst bak. CHP nin tüm vaatlerini akp kendi vaadi gibi gösterip iş sıkıya gelince yapmaya başlamadı mı? CHP ile akp arasındaki en büyük fark dürüstlük ve yolsuzluk farkıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kerimoğlu (6 yıl önce)Black isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru söylüyorsun. Hergün konuştukça batan,Mustafa Kemal gibi bir liderin kurduğu partiyi içler acısı hale getiren, iktirada surekli prim veren ve deee gösterdiği Cumhur adayını "GEEEEELLLLL BAAAAĞALIMM MAAAARREEEEM diye çağıran, Suyu görünce kurbağa, sudan çıkınca tosbaa misali bir genel başkanım yok benim :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye'nin en iyi ve başarılı belediye başkanı (Eskişehir) CHP'li. Gidin görün kaliteli hizmeti. Malatya ve Malatyalının derdini tek taşıyan Veli Ağbaba ve rahmetli Mevlüt Aslanoğlu değil mi. Biraz vicdanlı olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dolar 4,60 ₺, benzin 6 ₺ yi geçmiş. Çarşı pazarda fiyat artışları %30-%40'dan fazla. Huzur şehri Malatya'dan her gün silahlı çatışma var. Gençler ya uyuşturucunun ya şiddetin ya da tarikatların kıskacında. Eğitimimiz yerlerde sürünüyor. Memleket ne idüğü belirsiz Suriyelilerle dolmuş. Bunların hepsinin sorumlusu 40 senedir iktidar olamayan CeHaPe... Allah akıl fikir versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Sayin hemserlerim,birlik,beraberlik zamani, Isallah,2,veya,3,vekilimizi,secmek,oylarimiza, Sahip,cikmak,katilanlara,tesekkurler.
    0
    0
    Yanıtla