SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'ye Emsal Olabilecek Hizmetler Yaptık"

0
Güncellendi - 2018-05-27 06:24:19
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve kurum personeli “4. Personel Buluşması” programı kapsamında iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ramazanın manevi ikliminde hep beraber olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir, “ 4. yılımızda 780 kişilik bir aileyle beraberiz ve şehrimize güzel hizmetler gerçekleştiriyoruz. Daha önce defalarca dile getirmiştik; Ne mutlu ki bize Cenabı Allah’ın insanlara bahşetmiş olduğu su nimetinin hizmetini yapan hizmetkarlarız. Allah’ın izniyle bunu 4 yıllık süreçte çok güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Yeni kurulduğumuz zaman emekleme aşamasındaydık, şu an yürüme, hatta koşma aşamasına geldik. Şükürler olsun ki burada bulunan 780 kişilik bu büyük aile Türkiye’ye emsal olabilecek hizmetler yaptı. Biz başka su kanal idarelerine gidip işleri nasıl yaptıklarını öğrenirken, şu an Türkiye’nin çeşitli yerlerinden su kanal idareleri Malatya’ya gelerek bizlerden işleri nasıl yaptığımız konusunda destek alıyorlar. Elhamdülillah biz ülkemize bu konuda katkıda bulunuyoruz. Dolayısıyla bu konuda emeği geçen bütün arkadaşlarımı yürekten kutluyorum, teşekkür ediyorum.” dedi.

Programda; MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan ve emekli olan personele kuruma katkılarından dolayı plaket verildi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Adem (6 yıl önce)
    Ne görevi Allah aşkına Akçadağ Hekimhan 800 günü devirdi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Özcan (6 yıl önce)
    Malatya belediyesinin icraatçı kurumu. Maski yönetimini tebrik ediyoru
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (6 yıl önce)
    Sayın müdür güle güle. Işıldakçılar hoş geldiniz. geçen sene referandum'dan bir hafta öncesi sitelerde kaçak su bulma müjdesi ile 80 bin lira uyduruk ihtarname ile etki yapanlar en az on ay sonrası yarısına razı oldular. Sayın Müdür O zaman ayıkmadın mı? baş edemedin mi? KUMPAS' ın kralı yaşandı. Yazık memleketime ya fetöş ya ışıldak kumpası kuruyorlar.. Sayın müdürler daha etkinler yetkinler de günlük menfaatleri uğruna dilsiz ş...
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali elmas (6 yıl önce)
    ABİ HİZMET YAPTIN HAYIRDIR GÖREVDEN ALINDIN SANA GÖREVDEV ALINMA ÖDÜLÜMÜ VERDİLER.
    0
    0
    Yanıtla