SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Türkiye'yi 4 Kat Büyüttük, Büyütmeye Devam Ediyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Ben inanıyorum ki sandıkta verilecek bir oy ile milletimiz oynanmak istenen oyunu bozacak” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde yeniden milletvekili adayı olan Tüfenkci, seçim çalışmalarını Pütürge ilçesinde sürdürdü.

Pütürge ilçesine bağlı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Tüfenkci, vatandaşlarla yaptığı toplantıda 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine dikkat çekti.

“HER ALANDA TÜRKİYE’Yİ BÜYÜTTÜK”
Tüfenkci, 2002 yılında “Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek yola çıktıklarını anımsatarak, “Gerçekten de Türkiye’de o günden bugüne hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Her alanda Türkiye’yi en az 4 kat büyüttük, büyütmeye de devam ediyoruz. Bir yandan terörle mücadele ettik bir yandan yeni istihdam alanları oluşturduk. Bir yandan vesayet odaklarıyla mücadele ettik bir yandan da milletin iradesi hakim olsun diye kurumların tamamında milletin adamlarını iş başına getirmeye çalıştık. Bir yandan ihracatı artırmaya çalışırken bir yandan üniversitelerde kapı önlerine konulan kızlarımızın o üniversitelere rektör olmasının önünü açtık. Başörtülü oldukları için mahkemelerde süründürülen kızlarımızı o mahkemelerde hakim, savcı ve polis olmasının önünü açtık. Bütün bunlar milletimizin desteğiyle oldu” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİMİZİN VERECEĞİ HER OY ÜLKE ÜZERİNDE OYNANMAK İSTENEN OYUNLARI BOZACAK”
Milletin desteği ve duasıyla Türkiye’nin her noktasına hizmeti götürdüklerini dile getiren Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün doğuda ne varsa batıda o var. Bugün kuzeyde ne varsa güneyde o var. Bu yatırım ve hizmetler, bugüne kadar milletimizin verdiği desteklerle oldu. Bugün görüyorsunuz birileri terörü masaya ortak etti. Bu oyunu bozmak için her bir kardeşimizin 14 Mayıs’a kadar dua ve gayretleriyle destek olması lazım. Ben inanıyorum ki sandıkta verilecek bir oy ile milletimiz oynanmak istenen oyunu bozacak.”

“BU MESELENİN MEMLEKET MESELESİ OLDUĞUNU BİLEREK RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A OY VERELİM”
Tüfenkci, 14 Mayıs’ta Anadolu insanının Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunları göreceğini ifade ederek, “Allah’ın izniyle adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’ı yine iş başına getireceksiniz. “Doğru adam, doğru zaman” diyoruz. Bugüne kadar kim nereye oy verirse versin ama bu meselenin memleket meselesi olduğunu bilerek adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’a oy versin. AK Parti’ye oy versin ki biz yeni yüzyılı hep birlikte inşa edelim. Malatya’yı hep birlikte inşa edelim."dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • siz (1 yıl önce)
    siz kaç kat büyüdünüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Köylüm (1 yıl önce)
    Her gittiğiniz yerde bu ülkenin üzerinde oynanan oyunlardan bahsediyorsunuz ve milleti en zayıf tarafından yakalayıp kandırmaya çalışıyorsunuz!! Tek birşey söyleyeceğim size bu ülkenin üzerinde sizden başka oyun oynayan yok! İnsanları ekmeğe, soğana, patatese muhtaç ettiniz! İnsanların tenceresi kaynamıyor siz günü kurtarmak için yalan üzerine yalan söylüyorsunuz. Aslında sizde haklısınız yıllardır ne söylediyseniz insanlar size inandı oy verdi ve insanların aklıyla alay ettiniz.Özelkille Malatya'yı çantada keklik gördünüz. Bence siz artık ülkenin üzerinde oyun oynamayın ve bu ülkenin yakasından düşün! "Birini suçlamak için uzattığınız elin 3 parmağı sizi gösterir." Bunu asla unutmayın..
    %84
    %16
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    22 Yillda MALATYAMIZA Ureten Fabrika yapmadiniz Ureten is sizlere Is alani yapmadiniz Yaptiginiz Yol tunel kopru ve 8 Defa Afi cikardiniz bahceleri ekili tarlari imara actinic 5 kat yerine 10 kat 8 kat yerine 12 kat yapildi ve kacak yapilan binalari akapsamina Aldiniz sonuc 2000 yilinda sonra yapilan binalar coktu insanlar oldu malari dukkanlari toprak altinda kaldi 3000 tl olan kiralar 5000 tl 4000 tl evler 7000 tl oldu ekmek 2 tl ekmek 5 tl oldu sebzeler 25 tl meyvalar 30 tl peynir 200 tl zeytin 180 tl Et 350 tl oldu insanlar perisan alim guc kalmadi Hizli Tren dediniz ne oldu
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 yıl önce)
    Evet yolsuzlukta adam kayırmada yoksullukta türkiyeyi 5 kat büyüttünüz. Dalga geçmeyin, düşün yakamızdan.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hkb (1 yıl önce)
    Haberin resmi sanki cevap gibi duruyor, Sayin vekil; Türkiye'yi 4 Kat Büyüttük, Büyütmeye Devam Ediyoruz Vatandas; yav hadi git kardesim, der gibi :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Osman (1 yıl önce)
    Nerede hata yaptık biz.Kaldırım taşı olamayacakları başımıza taç yaptık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Osman (1 yıl önce)
    Siyasetin yalan söyleme sanatı oldugunu biliyoruz.Sizde bu işin cılkını çıkardınız artık milleti enayi yerine koymaktan başka yaptığınız bişey yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Davud (1 yıl önce)
    Kendinizi ve çevrenizi iyi büyüttunuz evet. Milleti de 3 saat ucuz kıyma kuyruğuna soktunuz. Malatya gerçekten bunları meclise mi gönderecek :). Bir tarafta Ağbaba diğer tarafta bu valla yazık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • musta (1 yıl önce)
    Sonunuz geldi artık yeter! İşiniz gücünüz hamaset. Mülakatı siz getirdiniz, yani adam kayırmayı siz getirdiniz. Her gün yeni bir ihale yolsuzluk haberi. on sene önce gelecek olacan YHT nerede? Depremden sonra ilk müdahele için ordu neden seferber edilmedi? On yıldır bitmeyen kuzey çevre yolu ne durumda? Ekonomi yerlerde sürünürken kimi kandırabileceğinizi zannediyorsunuz? Sizler artık modası geçmiş bol keseden konuşan bir anlayışın temsilcisiniz.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • misafir (1 yıl önce)
    halkın bir kısmını uyuttuk daha doğru olacak ...köprü yaptık yol yaptık masalı oldukça popüler ...DE bir kaç örnek vereyim Osmangazi köprüsü maliyeti 1.4 Milyar dolar Ödenen 5.5 milyar dolar sebep garanti edilen geçiş farkı ....bir başka örnek şehir hasteneleri burada da garanti müşteri pardon hasta gözetildiğinden her yıl yandaşa toplam maliyetinin 2 katı para ödeniyor ...bunun gibi yüzlerce yazabilirim ...peki nereden ödeniyor bu para senin benim vergilerden ..kime ödeniyor dersek bak orası oldukça dolanbaçlı
    %94
    %6
    Yanıtla
  • malazgirt (1 yıl önce)
    Insallah Yakin Zaman bu AKP Zihniyetli Bakan oslun Milletvekilli olsun Kurtuluruz yeterince Caldiniz Carptiniz Kul Hakki Yediniz.Cok Özledik eski Politikacilarini adamlar en azindan toplum icinde Ayrim Yapmiyordular.Bakan AKP'li Bekir Bozdağ, seçim akşamı için yaptığı "Ya şampanya patlatıp kutlayanlar ya da alnını şükür için secdeye koyup rabbine hamdedenler olacak ? Herseyde Dini Kulanan Kul Hakkini Yiyenler bence artik Malatyalilar gözünüzü Acin lütfen
    %93
    %7
    Yanıtla
  • misafir (1 yıl önce)
    cari açık 274 milyar dolar, Enflasyon 65, İşsizlik oranı 10.7, yoksulluk sınırı 33,015 TL ASGARİ ücret 8.506,80 TL .... bak bakalım 4 katı büyümeyi Kİ şu an bastırılmış hali bu seçimlerden sonrası tablo vahim ......halkla dalga geçiyorlar ......
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Sezerali (1 yıl önce)
    Daha çok yüz yıl geriye gittik, kimse dört kat büyümedi, ekmeğimiz porsiyonumuz küçüldü, büyüyen tek şey sizin servetininiz.. pişmanız daha da oy yok size.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Abuzer (1 yıl önce)
    Reis olmasa 1000 oy alamazsın zerre kendi adına bişey konuşamayan vekil
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Hala reis diyorsunuz ya pes vallahi. Reis istediği şehri, istediği adamı abad ederken; Malatya gibi şehirleri hep çantada keklik gördüğü için 5. 6. plana attı, atmaya da devam ediyor. Edecek de...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kadir can (1 yıl önce)
    Sayın bakanım gelecek yüzyılımızı gençlerle inşa edeceğiz ama gençlerimiz yakın bir zamanda üniverste sınavlarına girecek deprem bölgesinde yüzbinlerce sınava girecek gençlerimiz var ve bunların psikolojik durumları ortada okullarına, dershanelerine gidemediler kaynak kitap bulamadılar danışacak hoca bulamadılar sözün kısası çok olumsuz ortamda şimdi sınava girecekler depremden etkilenmeyen öğrencilerle eşit şartlarda.Bu durum hiç adil olmayacak buna aciliyetli olarak pozitif bir ayrım yapılırsa hem şehrinizin ve deprem bölgelerindeki sınava girecek gençlerimizin motivasyonuna katkı olur hemde ailelerine moral olur diye düşünüyorum.Siz ve diğer milletvekillerimiz bu duruma ilgi gösterirseniz Cumhurbaşkanımızda bu duruma kayıtsız kalmayacaktır. Şehrimizin gençlerinin istikbali için bu yapılmalıdır .
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Kadircan arkadaşın yorumlarına katılıyorum. Zira sınava girecek gençler ilk defa oy kullanacaklar ve ailelerininde oyları var. Haklı bir istek kimsede olumsuz bakamaz bu duruma
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Malatya da ise verilen imar izinleri uygun olmayan yerlerin imara açılması ve uygun olmayan yerlere verilen çok katlı imar izinleri ile inşaatlarda yapılmayan denetimler ile 4 kat küçüldü
    %100
    %0
    Yanıtla