SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'yi Her Alanda 4 Kat Büyüttük"

0
Güncellendi - 2019-02-12 05:55:07
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP'li Tüfenkci: "31 Mart'taki seçimler evet yerel bir seçim ama esasında Türkiye'nin geleceğini etkileyecek bir seçim"

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, ve Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük ile birlikte Pütürge İlçesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Tüfenkci ile beraberindekiler ilk olarak  Tepehan Mahallesi'nde AKP Seçim Bürosu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 31 Mart'ta önemli bir seçim yaşayacağını ifade etti.

Milletvekili Tüfenkci, Türkiye'nin geleceği açısından 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin bir milat olacağını kaydederek, "Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi içerisinde ilk defa bir yerel seçimi gerçekleştirecek. Cumhur İttifakı ile yola çıktığımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde Allah'a hamdolsun sizlerin oyu ve desteğiyle AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan yaptınız. Şimdi Cumhur İttifakı'nın önemli bir sınavını da biz 31 Mart'ta yaşayacağız" dedi.

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ ETKİLEYECEK BİR SEÇİM"

AKP olarak Cumhur İttifakı'nı masa başında değil meydanlarda kurduklarını dile getiren Tüfenkci, şunları söyledi:

"Gönül ittifakı yaptık. Allah'a hamdolsun 24 Haziran'da başarıyla çıktık, 31 Mart'ta da başarıyla çıkacağız. 31 Mart'taki seçimler evet yerel bir seçim ama esasında Türkiye'nin geleceğini etkileyecek bir seçim. AK Parti'nin bugüne kadar duruşu hep hizmetten, eserden, milletten yana oldu. Millete rağmen AK Parti hiçbir şey yapmadı, bundan sonrada yapmayacak. Yapanlarda bizimle yol yürüyemedi. İlçemize, beldemize, mahallemize hizmet gelsin istiyorsanız bu işi bilen Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Selahattin Gürkan dememiz lazım. Ortada bir tecrübe var. Ortaya koymuş olduğu eserlerle, 'yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı' diyen bir başkanımız var. Cumhurbaşkanımızın arkasında siyaset yapanlar olarak her zaman teminat olarak yaptıklarımızı gösterdik."

'Bugüne kadar -cek, -caklarla konuşmadık' diyen Tüfenkci, "Pütürge'ye de Malatya'ya da yaptığımız hizmetlerle konuşuyoruz. Türkiye'ye yaptığımız hizmetlerle gurur duyuyoruz. Sizler bugüne kadar AK siyasetin yanında oldunuz. Bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında oldunuz, Allah'ın izniyle 31 Mart'ta da Tepehan bu onurlu duruşunu gösterecek ve bölgeye örnek olacak. Hem Malatya büyükşehirde hem de Pütürge'de rekor bir oy ile inşallah siz damganızı vuracaksınız" ifadelerini kullandı.

Tüfenkci ve beraberindekiler daha sonra  Uzuntaş, Kayadere, Korutaş, Ulutaş, Taştepe, Yeşildere, Yandere Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

"TÜRKİYE'Yİ HER ALANDA 4 KAT BÜYÜTTÜK"

Milletvekili Bülent Tüfenkci, mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla nereden nereye geldiğini hepimiz yaşayarak gördük. Ankara, İstanbul'a giderken geçtiğimiz yollardan, bindiğimiz uçaklardan gördük. Havayolunu halkın yolu yaptık. Bindiğimiz trenlerden gördük. İçtiğimiz sulardan, yaptığımız baraj ve göletlerden gördük. Yaptığımız hastanelerde, okullarda, üniversitelerde gördük. Türkiye'yi her alanda en az 4 kart büyüttük. AK Parti iktidara gelmeden önce Türkiye'de üniversite sayısı 76 iken, bugün 200'ün üzerine çıktı" ifadelerine yer verdi.

"GÜZEL HİZMETLER BIRAKIP GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise, belediyecilikte değer üreten bir belediye anlayışı getireceklerini belirterek, “Bu kışın soğuğunda değişik mahallelerimizden bizleri karşılamak için buraya gelen tüm hemşerilerimi kutluyorum, teşekkür ediyorum. Bizler sizlerle gurur duyuyoruz, Pütürgeli olmaktan gurur duyuyoruz. Atalarımızın, dedelerimizin buradan da gitmesinden büyük onur duyuyorum. Biz biliyoruz ki insanların üzerine düşen bazı görevler var. Bunlarda biri doğmuş oldukları, yaşamış oldukları toplum ve topraklara karşı olan görevdir. Bu farzı ayn görevdir. Bir başkasına da devredilmesi mümkün değildir. Bizim sizlere karşı görevimiz var, sorumluluklarımız var. Bu görevde farzı ayn görevdir. Bir hemşeriniz olarak, içinizden çıkan biri olarak, Pütürge'mizin insanı merttir, yiğittir, çalışkandır, müteşebbis ruhludur. Gittiği yerde cömertliği ile, naifliği ile, kibarlığı ile hep nam almıştır. Biz bütün ilçelerimizi için kitapçık çıkardık. Bu kitapçıkta o ilçemizin artı yönleri, eksi yönleri, gelişmiş yönleri mevcuttur. Biz, Belediyecilikte değerler üreten bir belediyecilik anlayışını getireceğiz. Sosyal belediyecilik anlamında, kültürel belediyecilik anlamında, değer üreten belediyecilik anlamında, turizm anlamında yenilikçi olmamız lazım. Mevlana'nın dediği gibi; 'Her gün bir yerden bir yere gitmek ne güzel. Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş. Ne kadar söz varsa düne ait, dünle beraber gitti cancağızım, artık yeni şeyler söylemek lazım". önemli olan geldiğiniz yerde bulanmadan, donmadan ve güzel miras bırakarak gelmektir. Gideceğiniz yerde de güzel miras bırakarak gitmektir. Bizde İnşallah buradan giderken bulunmadan, donmadan gideceğiz. Sizlere giderken de güzel eserler, güzel hizmetler bırakıp gitmeyi düşünüyoruz. Onun gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

“Battalgazi Belediyesi Türkiye'nin en birinci belediyesidir” diyen Başkan Gürkan, sözlerine şöyle devam etti:

“50-100 senede yapılacak tüm işler, beş senede yapıldı ve bitirildi. Bunu ben söylemiyorum, bunu gelen Bakanlar söylüyor, Almanya'dan gelen Belediyeler Birliği Başkanı söylüyor. Bu işi benim hafızam almadı diyor. 31 Mart'ta birliğimizi, düzenimizi bozmadan, kırgınlık, küskünlük yapmadan herkese gideceğiz. Biz, Türkiye'de rekor kıracağız. Malatya'da ve Pütürge'de de rekor kıracağız. Kıracağımız bu rekor bizim önümüzü açacak. Yarın genel bütçede alacağımızın payın ve yardımın buralara, sizlere hizmet olarak aktarılması için çok önemlidir. Rekor kırma ve kararlılığı azmi içerisinde olacağız. Hacı Bektaş'ı Veli'nin dediği gibi, ‘bir olalım, iri olalım, diri olalım, hep birlikte Pütürge olalım, hep birlikte Malatya olalım, hep birlikte Türkiye olalım”

"DERTLERİNİZE DERMAN OLACAĞIZ"

AKP Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, Pütürge ilçesinde rekor bir oy alacaklarına inandıklarını belirterek, “Değerli hemşerilerim bizleri bölmek isteyenler şunu bilsin ki, biz hep birlikte Pütürgeliyiz. Biz, AK Parti'yiz, Ak Kadrolarız. İnşallah 31 Mart'ta aslen Pütürgeli olan Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Selahattin Gürkan ile birlikte hem Malatya'da, hem de Pütürge'de rekor bir oyla sizlerin güçlü bir desteği ile görevi devir alacağız. Allahın izin verirse ve sizlerin dertlerine derman olacağız, sizlerin emanetlerini sahipleneceğiz. Bizim her zaman başımızın üzerinde sizin yeriniz var. Adaletli bir şekilde buradaki bütün hizmetleri dağıtacağız. Hep birlikte yeni bir rekora 31 Mart'ta inşallah imza atacağız” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Nalan (5 yıl önce)
    Insanlarin akliyla dalga gecmeyin lütfen. ..pahalilik büyüdü Dolar büyüdü Yandaşlar büyüdü Adalesizlik büyüdü Sizler büyüdünuz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Normal insan (5 yıl önce)
    MHP korkusu her yanı sarmış Malatya’da en az yüzde 30 alacak
    0
    0
    Yanıtla
  • 2 Mahmut (5 yıl önce)
    Türkiye yi her alanda büyüttük diyorsunuz ya hernedense ben büyüyen görmedim çevrem de enaz elli sanayici var hepsi küçüldü hatta çoğu icralık. Sizin çevrenizdekiler büyümüştür ondan göremiyor olabilirsin sayın bakanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    A haberi izleyince isviçre evden dışarı çıkınca somali
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (5 yıl önce)
    evet haklı yandaşlar 4 kat değil belki 14 kat büyüdüler.başka büyüme görmedim
    0
    0
    Yanıtla
  • RAMBO (5 yıl önce)
    Devletin parasını bitirdiniz şimdi halkın cebine el atmaya başladınız nasıl edelimde halkın cebindeki yastık altındaki paraları alalım diye
    0
    0
    Yanıtla
  • pütürgeli (5 yıl önce)
    mikail sülük aday gösterilerek resmen pütürge küstürülmüştür artık insanlar kendilerine efendi değil hizmetkar arıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalee (5 yıl önce)
    Yıl 2014 Maaşım 1700 TL Dolar 2.15 TL , fahri kayahan ve tecde de 3+1 daire 120 -140 bin civarı , yıl 2019 maaşım 2500 TL dolar 5,25 TL dediğim bölgede 3+1 daire 350 bin ve üzeri , vatandaş yarı dan fazla küçülmüş ...
    0
    0
    Yanıtla
  • behlül (5 yıl önce)
    Aklın olmaya'da inanasın :)))
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (5 yıl önce)
    doğru herşeyi 4 kat büyüttünüz zamlar büyüdü en çokta işsizlik büyüdü asgari ücret arttı diye işyerleri işten çıkarmalara başladı ne olacak şimdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Kalkınmamıştı bilmem ama adaletinizi yerlerde sürünüyoo
    0
    0
    Yanıtla
  • erdal (5 yıl önce)
    allah hayrını kabul etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Şimdi birde madalyonun öbür yönüne bakmak lazım Mazot,benzin,Lpg,dometes,patlıcan,salatalık,maydanoz,biber,fiyatları kaçkar büyüdü sayın bakanımıza sormak lazım,ayrıca biz ülke olarak Suriye çöllerinde cebelleşirken Yunanistan O güzelim adalarımıza göz dikmiş birde bu iktidar hiç fabrika yaptı mı Cumhuriyetin bütün birikimleri özelleştirme adı altında çoğu satıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Hic.kimse.ayranim.eksi.demez.yandaslar.,buyudu. Birde.millete.sorun.ellerine.gecen.paralar.buyudumu.veya.kuculerek.eridimi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (5 yıl önce)
    Di yeri ???elimiz kırılaydıda size oy vermeseydık haraç çeteleri memlketi esir almış bu ne diyor ne anlatıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Sayın vekilim durmak yok yola devam.Kıskananlar çatlasın,Ey amerika,ey israil osmanlı geliyor.Ülke 4 kat değil 40 kat büyüdü,ama gel gör ki nankör bu millet anlamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MHP li (5 yıl önce)
    MHP ye belediye vermediniz bunu unutmayın Hekimhan da MHP kazanamiyacagin bile bile aday gösterdiniz yazık oldu MHP ye
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (5 yıl önce)
    Doğru tüfekçi .2002 de diş borç 130 milyar usd .şimdi 460 milyar usd olmus.Evet 4 kat büyütünüz
    0
    0
    Yanıtla