SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tuzlaspor Maçıyla Birlikte Unutturmak İstiyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un sağ kanat oyuncusu Doğukan Emeksiz, Tuzlaspor maçında ellerinde geçen fırsatları en iyi şekilde değerlendirip, 3 puanı almak istediklerini söyledi. 

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan genç oyuncu, Pendikspor karşısında istedikleri oyunu oynayamadıklarını ifade etti. 

Emeksiz, sezonun en kötü maçlarından birini Pendikspor karşısında ortaya koyduklarını belirterek, “Bizde bunun farkındayız. Hocamızın istedikleri üzerinde bunu düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Tuzlaspor maçıyla birlikte bunu unutturmak istiyoruz” dedi. 

“Ligde her maç zorlu” ifadesini kullanan genç kanat oyuncusu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ligde kolay maç diye bir şey yok. Ancak deplasmanda iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Bulduğumuz boşlukları değerlendirerek, Tuzlaspor deplasmanında 3 puanı almak istiyoruz. Kazandığımız zaman her şey tersine dönebilir. Her şey daha iyiye gidebilir. Bunu yapmak istiyoruz, başaracağımıza da inanıyorum.”

Emeksiz, kamp görmedikleri için sezona başlangıçta biraz sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, “Kamp görmemek bizim için eksiklikti, bunu hissettik. Yeni yeni kendimize gelmeye başlarken araya bay haftası girecek. Bay haftasında iyi çalışıp, en iyi şekilde değerlendirip, sezon başı yapamadığımız kampı şimdi yapmak istiyoruz” dedi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 yıl önce)
    İşi çabuk öğrenmişsin.bir maç oyna 5 maç sahada gezin.böyle profesyonellik olmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mertens (1 yıl önce)
    Siz en iyisi konuşmayın...haber konusu da olmayın....adil gevregin yıllarca malatyasporu emerek gozgore göre bitirmesine göz yuman siyasilerden başka ben suçlu bulamiyorum
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Sevgili mertenes ftbol kuluplarin siyasiler yunetmez bu özel kulüptür bu kuluplari iş adamları taraftarlar yani zengin taraftarler kulübü yuneten yöneticiler yunetir bilgilerinizi erz ederim dip not bu kulüp devletin bir kurumu deyildir
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Sevgili Doğukan yetenekli olduğum kesin ama her maç üstüne koyarak hem kendine hem de takıma katkı vermelisin.Inanır disiplinli oynarsanız her maçtan puan ve puanlar alabilirsiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Yeneceğiz dediğiniz her maçda yenildik
    %75
    %25
    Yanıtla