SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, İstanbul'da Galibiyeti Kaçırdı:0-0

YMS, İstanbul'da Galibiyeti Kaçırdı:0-0
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da Tuzlaspor ile karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor, yüzde 100'lük mutlak gol fırsatlarını değerlendiremedi ve 1 puanla yetindi:0-0 Karşılaşmada her iki takımın birer topu direkten döndü.

STAT:    Sancaktepe 15 Temmuz Stadı

HAKEMLER:Burak Pakkan, Mehmet Şahan Yılmaz, Deniz Turgut, 4.Hakem- Demokrat Özgür Güneş, Murat Erdoğan (VAR), Özgür Yankaya (AVAR)

TUZLASPOR A.Ş.:  25. Emre Koyuncu, 4. İsmail Konuk, 5. Rajko Rotman, 7. Mayıngıla Nzuzı Mata (Dk.85 98. Mory Kone), 8. Abdoulaye Yahaya (Dk.63 26. Sıkıru Okanlawon Olatunbosun), 9. Segun James Adenıyı (Dk.72 42. Mehmet Coşkun), 11. Bilal Başacıkoğlu, 16. Ogün Bayrak, 22. İbrahim Has, 73. Süleyman Luş, 92. Sadi Karaduman
YEDEKLER:1. Murat Hocaoğlu, 34. Philipp Alexander Angeler, 17. Erdinç Altıntaş, 19. Emirhan Tak, 21. Bünyamin Yürür, 26. Sıkıru Okanlawon Olatunbosun, 42. Mehmet Coşkun, 61. Kerem Korkmaz, 94. Mustafa Emre Can, 98. Mory Kone
TEKNİK SORUMLU: Gökay Kavalcı

YENİ MALATYASPOR: 1. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku (Dk.78 5. Arda Hilmi Şengül), 6. Rahman Buğra Çağıran, 7. Doğukan Emeksiz (Dk.68 77. Mert Miraç Altıntaş), 8. Ogün Özçiçek, 11. Aly Malle, 13. Godfred Donsah, 19. Haqı Osman (Dk.86 9. Yakup Alkan), 22. Barış Başdaş, 61. Taha Gür, 99. Burak Kavlak
YEDEKLER: 21. Ahmet Oytun Özdoğan, 2. Yiğit Ulaş, 5. Arda Hilmi Şengül, 9. Yakup Alkan, 10. Nuri Fatih Aydin, 20. Cengizhan Akgün, 27. Erşan Yaşa, 54. Atakan Müjde, 77. Mert Miraç Altıntaş, 88. Berat Yaman
TEKNİK SORUMLU: Hasan Özer

SARI KARTLAR: Dk. 28 Ogün Özçiçek, Dk. 58 Barış Başdaş, Dk. 87 Donsah (Yeni Malatyaspor), Dk. 61 Rotman, Dk. 82 Barış Yılmazer (Teknik Direktör) (Tuzlaspor)

Dakika 2: Tuzla ceza sahasında geri pasta gelen topu kaleci Emre Koyuncu ayağıyla uzaklaştırmak isterken, hemen kale ağzındaki Rahman Buğra'ya kaptırdı. Bu futbolcunun kaleyle karşı karşıya iken vuruşu kaleciden döndü, atağın sonunda Haqi Osman topu ayağında fazla tutunca defans tehlikeyi önledi ve konuk takım mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı.

Dakika 17: Yeni Malatya atağında, Aly Malle'nin ceza sahası dışına çıkardığı topa Ogün Özçiçek vurdu, yerden giden topa dokunan olmayınca, pozisyon autla sonuçlandı.

Dakika 24: Yeni Malatyaspor, Tuzla defansının hatasıyla yine mutlak bir gol fırsatı yakaladı ve yine değerlendiremedi. Kısa düşen geri pası kapan Aly Malle kaleciyle karşı karşıya kaldı, ancak topu kalecinin üstüne vurarak mutlak bir gol fırsatını değerlendiremedi.

Dakika 32: Yeni Malatya kontraatağında Aly Malle sağdan ceza sahasına girdi, çaprazdan şutunu attı. Top adeta direği yalayarak auta çıktı.

Dakika 33 GOL: Soldan topa sahip olan Mata, kaleye doğru şutladı. Burak Kavlak'ın kafasına çarpan top kaleciyi kontrpiyede bıraktı ve ağlarla buluştu.

Dakika 34 GOL İPTAL: Gole itiraz dahi yokken, hakem VAR uyarısıyla Mata'nın topu ilk aldığı anda ofsayt olduğunu belirleyerek, golü iptal etti.

Dakika 36: Yeni Malatyaspor, bir kez daha rakip defansın hatasıyla önemli bir fırsat yakaladı,  Haqi Osman topu ayağında fazla tutunca, gol fırsatını kaçırdı.

Dakika 44: Yeni Malatyaspor, soldan Haqi Osman'la atak başlattı. Bu futbolcudan topu alan Doğukan Emeksiz, ceza sahasına girdi, ancak uygun durumdaki arkadaşına pas çıkarmak yerine topu ayağında fazla tutunca, rakip defans yerleşti ve pozisyon autla sonuçlandı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 2 dakika gösterdi.

Dakika 45+1: Yeni Malatyasor atağı rakip kalede karambol yarattı. Ancak burada da Malatyalı futbolcular topu bir türlü kaleye gönderemedi, son pozisyonda hakem ofsaytı belirledi.

İlk yarı 0-0 kapandı.

Dakika 52: Doğukan Emeksiz faulle durdurulunca soldan kazanılan serbest atışı Rahman Buğra kullandı. Bu futbolcunun ceza sahasına ortaladığı topa Awuku kafayı vurdu, top az farkla auta giderken, hakem ofsaytı belirledi.

Dakika 54 DİREKTEN DÖNDÜ: Tuzlaspor atağında  Bilal'ın vuruşunda top yan direkten döndü, Yeni Malatyaspor defansının uzaklaştırmakta zorladığı top Awuku'nun müdahalesiyle kornere giderken, ev sahibi takım oyuncuları penaltı itirazı yaptılar. Ancak, oyun korner atışıyla devam etti. Sonuç yok.

Dakika 67: Yeni Malatya atağında Rahman Buğra'nın sağdan ortasında topla 6 pas önünde buluşan Aly Malle, topu yere çarptırarak kaleye göndermek istedi. Top üstten auta giderken, konuk takım mutlak bir gol fırsatını daha kaçırdı.

Dakika 69 DİREKTEN DÖNDÜ: Aly Malle sağan çok şık çalımlarla ceza sahasına girdi, çaprazdan şutunu attı. Uzak direğe çarpan top oyun alanına döndü, defans uzaklaştırdı.

Dakika 80: Yeni Malatyaspor'un sağdan kazandığı serbest atışı Rahman Buğra kullandı. Uzak direğe gönderdiği topa Arda Hilmi yükseldi, kafa vuruşu kalecide kaldı.

Dakika 83: Ceza sahasının önünde kazanılan serbest vuruşu Rahman Buğra kullandı. Barajı geçen top kaleci için çok yumuşaktı ve rahatlıkla aldı.

Dakika 86: Yeni Malatya rakip kale önünde bir kez daha tehlikeli oldu. Kaleciden gelen topu soldan süren Haqi Osman, ceza sahasına girdi, uygun durumda vuramadı, ceza sahası girişinde topa Ogün Özçiçek dokundu. Defansa çarpan top kornere çıktı. Sonuç yok.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: AA- iha, İstanbul

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • CAVUŞOĞLU (1 yıl önce)
    HIRSIZIN hiçmi Suçu yok
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Takımın son dört maçtır golü yok.gelen vuruyor giden vuruyor.halen iyi kadrodan bahsediyoruz.Rakip kale önünde şaban filmleri oynuyoruz.bunun sistemlede bir alakası yoktur.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Bilirkişi (1 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    hoca da eldeki kadro ne ise ona gore kadro muhendisligi yapacak. eldeki bu.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bilirkişi (1 yıl önce)
    Hoca yanlis oyuncu oynatiyor. Baris defans oyuncusu sag bekte oynatiyor. Awuku defans oyuncusu sol bekte oynatiyor. sol bekte ersan sagda ise arda oynamali. defansta da donsah ve baris veya awuku olmali. on liberoda ogun ve jospin oynamali veya donsah ileride de cengizhan dogukan haci osman ve aly malle serbest oynamali. 4-2-4 yani. hamza hamzaoglunun sistemi. hoca eldeki kadroya gore oyunculari oynatmasi lazim. bence hoca yetersiz. kadro super lig ayarinda. bir de klubu borclardan oturu kapatmaya calisiyorlar. belediye baskani kapatmaya calisiyor anladigim kadariyla. 400 milyon tl adil in cebine girmesin diye dolayli yoldan.
    %5
    %95
    Yanıtla
  • Kadro bencede çok iyi
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Gol atamiyoruz dışarı atılması zor topları maalesef başararak dışarı atıyoruz, biz atamazken çok kolay goller yiyoruz.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Canercan 44 (1 yıl önce)
    Takımı bu hale düşürenleri allaha haval ediyoruz
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Bir insan bu yoruma neden karşı çıkar beğenmez. Bence bunlarda adilin avaneleri
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Bahattin (1 yıl önce)
    Adil gevrek , seni ve seni aklayan delegelerini anıyorum
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Adil gevrek seni ve seni aklayan delegeleri anarken buna tepki koyanlarıda buradan anıyorum
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Azîz (1 yıl önce)
    Bravo Yeni Malatyasporum çok güzel oynadın. İnşallah çok güzel şeyler olacak.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Alper Tunga (1 yıl önce)
    Çiftçi yada futbolcu gibi ayırıma girenlere duyurulur. Atatürk ne demişti; Köylü, bu milletin efendisidir. Bir de spor ile alakalı sözünü söyleyelim. "Ben, sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim." Çiftçi, kahvehaneyi bilmez. Çay ocağını bilir. O da bir bardak çay içmek içindir. Ömrü bağ, bahçede ve dost ortamında geçer. Sporcu ise antrenman yapar. Hazırlıklı olur. Çevik ve atılgan olmak için yüklendiği sorumluluğu hep en önlerde yer almak gayreti ile süsler. Hal böyle olunca; Malatyasporun kadrosu Orduzu pınarbaşı tesislerinde patates ekim işi ile uğraşmıyorsa çiftçi olmuyorlar. Sportif olarak bir başarı sağlamak gibi bir gayreti zayıf ta olsa cılız da olsa göstermiyorlar sa o zaman sporcu olma özellikleri de kendi gayretleri ile sağlanacak bir meziyettir. Ekmeğin fırın da yanmaması kürekle, Sahada başarı da yürekle alakalıdır.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • YMS (1 yıl önce)
    Oyuncular komedi gibi bitiricilik yok. BU kazmalar yerine oyuncu alınmalı òzellikle FORVET
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Turo44 (1 yıl önce)YMS isimli kullanıcı yorumuna
    Kazma diyorsun ama,galiba Durumdan haberin yok. Transfer tahtası diye bir şey varya,işte o kapalı...2 sezon Oyuncu alamıyor yani ... Aklında bulunsun ona göre yorum yazarsın.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • burak inan (1 yıl önce)YMS isimli kullanıcı yorumuna
    para ver transfer tahtasını açsınlar alırlar forvet :)
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Bu klübe kazık atanların eseri bu kadro.Bu oyunculara kazma diyecek kadar da komik ve zavallısın.Forvet dışında alınmasını istediğin başka mevkiler var mı? Alsınlar!
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Rakip bize üç puan hediye etmek için uğraştıkça bizimkiler elinin tersiyle geri çevirdiler.helede son dakikalarda hagi osman ın yerine yakup un oyuna alınması tam bir hocalık dehasıydı.bu halimizle TFF 2,ligde bile tutunamayız.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    Bir fark yaratamazsak adım adım kümeye gidiyoruz. transfer yapamayacağımıza göre bu farkı yönetim ve hoca yaratabilir. Hasan hoca miadını fazlasıyla doldurmuştur. haddini bilerek oynatan yenemezsede yenilmeyen bir hoca lazım.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    Bunların hepsi yanlış meslek seçmiş. çiftçi olmalılardı...
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Nihat TUNÇ (1 yıl önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Konuyla alası yok ama Çiftçi derken güya kendince aşağılamış oluyorsun ama biz çftçiler olmasak yiyecek bulamazsın toprağım mantıktı yorum yapın.BU ARADA HERKES ÇİFTÇİ OLAMAZ...
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Bu arkadaş çiftcinin ne olduğunu bilmiyor market çocuğu gıdayı market eti kasap üretiyor sanıyor garibim
    %82
    %18
    Yanıtla
  • ahmet,çiftçilik dünyanın en saygın mesleklerinden biridir.Bakma sen şimdi Türk çiftçisinin düştüğü bu duruma!.Mesela amerikada en saygın üç meslekten biridir.Senin yediğin her şey çiftçinin eseridir.Direkt yada endirekt çifçinin ürettikleri sayesinde yaşıyorsun.Çiftçiler olmazsa paran dahi olsa yaşayamazsın.Eti,sütü,yağı,unu vs.geçtim o Marketten aldığın amerikan colaları varya onlarda çiftçiler olmazsa içemezsin.Yaşın kaç,eğitim ne bilmiyorum.Futbolcuları çiftçilerle kıyaslıyacak kadar bir cehalet olamaz.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Arkadaşlar yanlış anlıyorsunuz. Çiftçileri hor görmek gibi bir niyetim asla olamaz. Ben de çiftçilik, çobanlık yapmış biriyim. Bu örneği verirken, futbolun estetik ve temaşa yönüne vurgu yapmak istedim.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Sami (1 yıl önce)
    Bir daha yazmayacağım Ben pes ettim
    %89
    %11
    Yanıtla
  • HAD (1 yıl önce)
    Kale seçimini degiştirmeden bize galibiyet yok. İnadına aynı kale seçilerek maça başlanıyor.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Bu takımdan olmaz. Tuzla, 3 tane al da at dercesine ceza sahasında hata yaptı adeta bizimkilere gol ikram etti, üçünü de atamadılar,bari bir tanesini atsaydınız. Atamayana atarlar sonuçlu bir maç olacak galiba.
    %50
    %50
    Yanıtla