SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-19'da Şampiyonlar Belli Oldu

U-19'da Şampiyonlar Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Futbol'da U-19 2. Küme Ligi'nde şampiyonlar belli oldu. 

U-19 2. Küme Futbol Ligi'nde Play-Off grubunda son maçlar oynandı. Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmada 44 Malatyaspor ile Sancaktarspor 1-1 berabere kaldı. Orduzu Pınarbaşı Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kale Gençlerbirliği, Konak Belediyespor'u 6-0 yendi. Alınan bu sonuçlara göre, 44 Malatyaspor ile Kale Gençlerbirliği U-19 2. Küme Ligi'nde şampiyon oldu.

Orduzu Pınarbaşı Stadı'nda oynanan Kale Gençlerbirliği-Konak Belediyespor karşılaşması sonrası açıklamada bulunan Kale Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Erdal Kaçan, "U-19 2. Küme Ligi'nde şampiyon olduk, teknik heyet ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporcularımız ellerinden geleni yaptılar hedefe ulaştılar. Sporcularımız centilmence mücadele ettiler" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız