SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üç Ayrı Kazada 3 Sürücü Yaralandı

Üç Ayrı Kazada 3 Sürücü Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Kale'nin Bağlıca, Yeşilyurt'un Duranlar ve Eskimalatya'nın Karahan mahallelerinde meydana gelen trafik kazalarında, 3 araç sürücüsü yaralandı.

KALE'DE..
Kale'nin Bağlıca Mahallesi'nde, Malatya yönüne gelmekte olan 65 NS 133 plakalı kamyonet, dikkatsizlik sonucu yoldan refüje çıktı, buradan da trafik lambasının direğine çarparak durabildi. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü, İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak, ambulansla hastaneye gönderildi.

HAFRİYAT KAMYONU DEVRİLDİ..
Yeşilyurt'un Duranlar Mahallesi'nde 23 ADB 394 plakalı yüklü hafriyat kamyonu, devrildi. Kaza sırasında sıkışan kamyon şoförü, cam kırılarak sıkıştığı kabinden çıkarıldı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALI..
Eskimalatya'nın Karahan Mahallesi Halil İbrahim Erdal Sokağında da, önünde kepçe takılı traktör dikkatsizlik sonucu yoldan çıkarak kayısı bahçesine devrildi.

Ağır yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kazalarla ilgili soruşturmaya başlandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız