SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçan Halı ve Kayıp Elmas

0
Güncellendi - 2019-01-18 02:47:20
Uçan Halı ve Kayıp Elmas
A- A+ PAYLAŞ

Küçük bir çocuk olan Ahmet, ailesi ile birlikte fakir bir köyde yaşamaktadır. Ahmet'in babası terzilikle uğraşmaktadır ve oğlu Ahmet'in de kendisi gibi terzi olmasını istemektedir. Fakat Ahmet'in niyeti başkadır. O terzi olmayı değil, macera peşinde koşmak ve dünyayı dolaşan bir gezgin olmayı hayal etmektedir. Bir gün bulduğu sihirli bir halı Ahmet'in hayallerinin gerçekleşmesini sağlar. Tesadüfen bulduğu sihirli halı, Ahmet'in diyar diyar gezmesini sağlayacaktır. Uçan halıyı kullanmasının öğrenen Ahmet, en iyi arkadaşı olan keçisini de yanına alarak macera dolu bir yolculuğa koyulur. Ahmet'in bu macerasında yolda tanıştığı yeni dostları da ona eşlik eder. Hayallerinin peşinden gidip bilmediği bir maceraya atılan Ahmet'in karşısına rüyasında bile göremeyeceği bir hazine çıkar. Ancak küçük çocuk her şeyden önce peşine düşen düşmanlarla mücadele etmek zorundadır.

Danimarka menşeli Sihirli Halı (Up and Away) animasyon filminin senarist ve yönetmenliği Karsten Kiilerich'e ait.

Yönetmen: Karsten Kiilerich

Tür: Animasyon, Aile

Yapım Yılı: 2018 (81 dk)

Vizyon Tarihi: 18 Ocak 2019 Cuma

Senaryo: Karsten Kiilerich, Ole Lund Kirkegaard

Seslendirme:

Vibeke Dueholm, Peter Frödin, Erik Holmey, Rebecca Rønde Kiilerich, Sonny Lahey

Yapımcı Firma: M&M Productions

Yapım Ülkesi: Danimarka

Orijinal Dil: Danca

Orijinal Adı: Up and Away / Hodja fra Pjort

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız