SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ulaştırma Bakanı Terminal Binası İnşaatında İnceleme Yaptı

Ulaştırma Bakanı Terminal Binası İnşaatında İnceleme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Kuzey Çevre Yolu'nun yapımı tamamlanan bölümünün açılması ve çeşitli ziyaretler için Malatya'ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya Havalimanı'nda devam eden yeni terminal binası inşaatında incelemede bulundu.

Bakan Karaismailoğlu, havalimanında Malatya Valisi Aydın Baruş ve il protokolünce karşılandı.

Daha sonra Malatya Havalimanı yeni terminal binası inşaatına geçen Bakan Karaismailoğlu, yetkililerden çalışmalarla ilgili brifing aldı.

İnşaatta inceleme yapan Karaismailoğlu, şantiye çalışanlarıyla fotoğraf çektirdi.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Millet aç siz açılış yapıyorsunuz 2023 te Allahın izniyle sizden kutulaçak bu millet
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalim (2 yıl önce)
    Malatya'nın milletvekilleri hızlı tren gelecek deniliyor su ne oldu.Verilen sözler vaatler yerine getirilmiyor, ancak birilerinin ceplerini doldurmak peşindeler, ayrıca Malatya'mızı sağlık kenti yapacağız diyorlar ya önce kamu hastanelerinde Turgut Özal tıp merkezinde Mr sonuçlarını erken almak isterseniz vezneye yönlendiriyorlar sanırım 150 TL civarında bir ücret karşılığında sonuçları alınıyor Özel hastaneler bilindiği gibi ticarethane de kamu hastanelerine ne oluyor Aldıkları ücretler yetersiz mi geliyor. Rektör bey bazı konularda sessiz kalıyor Selamlar Saygılar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    yıl da 11 bin yolcusu olan Zafer Havaalanına 200 mln euro ödediklerine göre , yıllık 1,5 mln yolcusu olan Erhaç havalimanına neden iki yılda bir 200 bin euro harcıyorlar, yakışıyor mu? bize neden yap-işlet yapmıyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Yolcusu olmuyan ,Malatya ile kıyaslanmıyacak yerlere yeni havaalanları yapılıp teslim edilmişken,Bizde Türkiyedeki tek askeri havaalanı ile uğraşıp duruyoruz.Çok çalışıyorlar ,çok..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (2 yıl önce)
    Milletvekillerin çapı terminal binası yaptırmak. Türkiye'de askeri havaalanı kullanan tek il biziz. Bırakın bina öyle kalsın. Her iki senede bir birileri zengin oluyor.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • ertugrul (2 yıl önce)
    en üstteki fotoğrafta yüzlerindeki ifade hayra alamet değil gibi görünüyür. sanki mahkeme de ifade veriyorlar
    %80
    %20
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    sivasa hizli tren geldi.. 2023. de de erzincan. kars ve erzuruma geliyorr. inşallah 2073. de de malatya ya ya gelecek malatyaya hayirli olsunnnnnnnnn. malatyaya da gelecek allahiniza gurban sizin allahinizaaa
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Hepsinin yüz ifadeleri çok dikkatimi çekti.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    bakanın etrafında olanlar adil gevrekle bir olup yenimalatyaspor un sonunu hazırlıyan ekip hepinizin ellerine yüreklerine sağlık. adil gevrek ve destekçileri bu dünyanın toprağın üstüde var toprağın altı da var.. allaha hem toprağın üstünde hesep verecekseniz hemide toprağın altında unutmayın
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Resul yerli (2 yıl önce)
    Boş beleş bir haber akp dönemi bitti artık
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Acı varmı aci
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yılda bir milyonunun üzerinde yolcusu olan bir ile sivil bir havalimanı gerekiyor bizimkiler ne yapıyor 2 yılda bir terminal binasini ya tamir ediyorlar yada büyütuyorlar .
    %82
    %18
    Yanıtla