İşkur İl Müdürü Durmuş Doğan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'nin ziyaret etti. MÜSİAD'ın İşkur ortaklığı ile hazırladığı SODES Projesi'ninde kabul edildiği öğrenildi.
Doğan'ın ziyareti sırasında konuşan MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Namık Şahin, "Girişimcilik konusunda 50 kişiyi 6 ay süreyle eğiteceğiz. İşkur ortaklığı ile SODES projemiz kabul edildi. Malatya'da işsizliğin yüzde 9'a düşmesinin sevindirici. İstihdamla ilgili atılan adımların buna etkisi olacağını ümit ediyorum" dedi.
Durmuş Doğan ise yaptığı konuşmada, "Malatya'nın işsizlik oranı Türkiye ortalaması gibiydi. 11,2 olan işsiz oranı yüzde 9,4'e düştü. Bu düşme ile Türkiye ortalamasının altına düştük" ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.