SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hıncal Uluç'tan E.Yeni Malatya'ya Saldırı!

0
Güncellendi - 2019-01-31 03:01:28
Hıncal Uluç'tan E.Yeni Malatya'ya Saldırı!
A- A+ PAYLAŞ

A Spor Kanalı'nda yayınlanan 9O'A programının yorumcularından Hıncal Uluç'un, geçtiğimiz Pazartesi akşamı oynanan Fenerbahçe- Evkur Yeni Malatyaspor maçı ile ilgili olarak yaptığı yorumda, Evkur Yeni Malatyaspor'a yönelik sözleri tepki topladı.

A Spor'da Salı gecesi yayınlanan, Serkan Korkmaz'ın yönetimindeki programa yorumcu olarak katılan Hıncal Uluç, Adem Büyük'ün Sadık'la mücadelesinde yerde kaldığı pozisyonun devamında Guilherme'nin oyunu durdurmaya yönelik hareketinin ardından oyuna devam etmesiyle ilgili olarak, takım kaptanı Adem Büyük'e ağır eleştiri yaptı ve "Türk futbolunun en büyük sahtekarı, bu da Malatya'nın kaptanı. Rakibi attırmak için her türlü numarayla teçhiz etmiş bir adam. Malatya'nın oynadığı bütün maçları seyredelim. Böyle bir sahte adam yerde yatarken. Burada ne var. Kendi ıskasıyla düşüyor. Penaltı almak ve kart göstertmek için kıvranıyor. Hakem bu sahtekara uymayıp oynattığı için haklı. Guilherme kasten ya da şaşkınlıkla o hareketi yapmış olabilir. Erol Bulut bile tahammül edemedi, aldı. Bu adam Malatyaspor'un kaptanı arkadaş. Kaptan ne demek?" diye konuştu.

Uluç, Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı maçla ilgili olarak, Malatyalı taraftarların büyük tepkisine yolaçan şu yorumu yaptı:

"Ben Galatasaraylıyım. İlk defa dün gece bir Fenerbahçe galibiyetine bu kadar sevindiğimi hatırlıyorum. Aslında beni sevindiren Fenerbahçe'nin kazanması değil, aslında beni mutlu eden Malatya'nın kaybetmesi. Futbolu bu kadar çirkinleştiren ve bu kadar kötü oynayan bir takımın hiç kimseyi yenmeye hakkı yok. Böyle bir şeye kimsenin hakkı yok.

İlk defa ve ilk defa Saracoğlu Stadı'nda bir hakem alenen ve resmen konuk takımı tuttu. Alenen ve resmen. Ali Palabıyık denen adam hakem olsaydı eğer Malatya'nın oyuncu sayısı 7'nin altına düşer, hükmen kaybederdi. O kadar net kartları göstermedi. VAR'A gitti baktı penaltı dedi, sarı kart nerde? Çünkü verirse ikinci sarı kart olacak Erkan'a. Adem kaç kere atılmalıydı, daha kimler atılmalıydı. Ayrıca vermediği penaltı da penaltıydı. Öyle bir hakem böyle bir kötü niyetli Malatya inanamadım.. "

Uluç'un, daha sonra anti futbol oynamakla eleştirdiği Evkur Yeni Malatyaspor'un kenar yönetimi nedeniyle galibiyeti kaçırdığı yorumunu yaparak şaşırttı ve şöyle konuştu:

"Fener'in defanstaki ikili Roman ve Sadık.. Bu ikili kaç kere yan yana oynadılar. Fenerbahçe'nin gelmiş geçmiş en koridor savunması vardı. Malatya geldiği her pozisyonda gol pozisyonuna giriyordu. Bu Malatyaspor'u 2-2 iken ne yaptı bu Erol Bulut. Fenerbahçe'yi hallaç pamuğu gibi atan 2 tane adamı Aleksic ve Ömer Şişmanoğlu'nu kenara aldı, yerlerine iki savunma adamı koydu. Yahu Erol alıyorsun maçı. Sen şampiyonluğa oynayan bir takımsın. Fener stadında 1 puan senin bir işine yaramaz, ama 3 puan çok şey değiştirir. Feneri yakalamışsın en kötü savunma hattıyla yakalamışsın, üstüne gitsen neler olacakken dizginleri çekti, futboldan anti futbola döndü. Buna rağmen 2 tane gol kaçırdı. Birisi Volkan'ın hatasından Sadık çizgiden çıkardı, biri de Bifouma'nın egoizmi yüzünden."

Uluç, maçla ilgili yorumunun son bölümünde, tekrar EYMS'nin "anti ve sahte" futbol oynadığı görüşüne dönüp, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu Malatyaspor'un, arkasında da hakemi olan bu Malatyaspor'un, anti futbol oynayan, sahte futbol oynayan, sahtekarlıklardan medet uman bu Malatyaspor'un kazanmasını futbol ilahlarının istememesi lazım diyorum. Ve öyle oldu."

Uluç'un bu yorumları, tepkiye yolaçtı ve çok sayıda taraftar sosyal medyada ağır ifadelerle Uluç'u eleştirdiler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • ZAFER (5 yıl önce)
    bu maçlara yabancı futbolcu alınıyor bari yorumcularıda dışardan transfer etme zamanı gelmiş...
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    Bu şahıs herşeye maydanoz.İlerleyen yaşına rağmen neden hala havuz medyasınca baştacı yapılıyor anlamak mümkün değil.Bir zamanlar güzellik yarışmalarında JURİ üyesiydi.Şimdilerde FUTBOL yorumcusu...Vazgeçin yaşı ilerlemiş ve toplumun değerlerine uzak elemanlardan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (5 yıl önce)
    Arkadaslar aramızda tepki göstermek yerine ilgili yerleri arayıp şikayetinizi olusturun numaralar 4448881 A SPOR 4441178 RTÜK şikayet hattı biraz önce her ikisine kaydımı düşürdüm arkadaşlar bunun yanına kalmamalı ricam hemen arayın iyi bir kamu oyuda oluşturmuş oluruz MALATYASPORUMUZ bu kadar ucuz değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Hilmi YUMRUTEPE (5 yıl önce)
    Malatyalılar O sevincinini kursağında bırakacaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Bugün RTÜK'ün web sitesindeki şikayet formunu doldurdum.Sadece Malatya sporlu değil tüm hemşehrilerimizi bu formu doldurmaya davet ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi Doğan (5 yıl önce)
    Malatyaspor Doğu anadoluyu temsil eden Takımdır Futbol dosluk kardeşliğin pekişmesi için yapılması gerekir.Futbolu yönetenler ve yorumcular ve Yayın kuruluşlarında ne söylediğine dikkaet etmesi gerekir Ben o şahsın ismini yazmıyorum son kullanma tarihi geçtiği için Adem Büyük Malatyasporun sahada kaptanı olarak mücadeele etmektedir.ve Malatya şehrini temsil eder senin kaptana o sözleri söylemen kişilik bozukluğundandır. Malatya dediğiniz zamaan duracaksınız Malatya İsmet İnönü,Turgut Özal gibi Siyaset adamı yetiştirmiş tarihe damga vurmuş plakası 44 olan düşman işğalı görmemiş bir şehir ayanı zamanda Battal Gazinin torunları olan insanlarız Malatyaya laf ederken dikkat edeceksiniz Böyle adamların söyledikleri sözleri kendisine aynen iade ediyorum.Malatyalılardan özür dilemesi gerekir.İki lafta yayın yapan TV proğramcına sende bunların yalakası olma Tüm Malatyalılara sayğı ve sevğiler sunarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Adem BÜYÜK'ün yerinde olsam ya kendim ya da kulüp adına manevi tazminat davası açarım. Bu eleştiri değil hakaret çünkü. Fenerbahçenin yenmesini içine sindiremediğinden böyle bir yorum yapmış. Malatyaspor'u eleştirmek biz gerçek Malatyalıların haklı bu tip yorumcuların değil. Bu takım gidip İstanbul da Galatasarayı yense ona da bir kulp bulur. Bu açıklamalar biz gerçek Malatya taraftarları için yok hükmündedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    BENCE DE DOĞRU SÖYLÜYOR,TESPİTLERİ YERİNDE AMA BİRAZ AĞIR ÜSLUPLA KONUŞUYOR....
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    en büyük cevap takımımız yeni malatyaspor a destek stad ı doldurmak şehirdeki malatyalı olup bu 3 büyük dediklerimiz i destekliyen gercek malatyalı olmayan lara karşı yeni malatyaspor armalı giysilerimizle malatyanın gercek sahibi kim olduğunu göstermek gerekir.trabzonda sokakta trabzon ünüformasını sıklıkla görürüz bu psikolojik bir güctür.malatyada bu az
    0
    0
    Yanıtla
  • alipasa44 (5 yıl önce)
    Hıncal uluçun Malatya ile Malatyasporla bir derdi olabilir. İçinde barındırdığı kini olabilir. Fakat Ben Bir Malatya Evladı olarak Pazartesi günü çok üzüldüm. Kalbimin yarısı Malatyaspor diğer yarısı da Fenerbahçe berabere kalmalarını istemedim. Futbol seyretmek için gittim. hangisi yense mutlu olacaktım. Yalnız türbündeki Malatyalı hemşerilerimi anlamakta zorluk çektim. Orda Malatyalı değil de Bir Trabzonlu bir Galatasaylı bir Beşiktaşlı Taraftarından daha düşmanca sloganlar küfürler cephe alınacak söylemler diğer takım isimleri söylemeler aşağılamalar. En zoruda kaç sezon Malatya Forması giymış ve şuanki formada bile 44 yazan Sadık'a ana avrat küfür etmeleri. Neden bu kin ve hınç Sadık para kazandırmış Fenerbahçe iki topçusunu vermiş ileride dosluk rüzgarı oluşacakken. Birde Fenerbahçe bu sezon Senin Rakibin Değil ki Futbol oyna eze eze yen kimse birşey demez ki zaten. Başkan Adil Beyin Bu Tribünlere bir el atıp nasihat etmesi lazım. Heryerde sevilen bir Malatyaspor Lazım. Gerginlikten Kinden Kibirden kimse birşey elde edemez. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • LEVENT (5 yıl önce)
    üzerinde elbise durmuyor ayakta duracak halin kalmamış bu senin kaçıncı malatya ya karşı çirkin ve ağır sözlerin malatyalılarla bir derdinmi var yoksa kapanmayan bir yaranmı seni bu kadar malatyaya karşı kin duyduran ne hıncal önce bir doktora git rapor al senin kadar bir diğer suçlu turkaz medya grubu senin gibi birini yorumcu diye oraya çıkarıp karşılarına oturtuyorlar ya demekki bu turkuaz grubununda bir yarası var fenerin yenmesine bu kadar çok sevindiysen bide ekranda göbek atsaydın sana yakışırdı
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (5 yıl önce)
    Uluç, bu haldeki Fenere karşı Malatya'nın kaybetmesine kızmış adam haklı.
    0
    0
    Yanıtla
  • İ.KOCYİGİT (5 yıl önce)
    Hıncal Uluc'un Y.Malatyaspor'a olan KİN'in sebebebi nedir acaba? Bu ilk değil, daha önce de buna benzer yorumları olmuştu. Biri de kalkıp sebebini sormuyor. Sorsan kendisine: Ben özgür irademle, fikrimi söylüyorum diyecek. Ben de özgür irademi kullanarak diyorum ki: Hıncal bey, artık beyin hücrelerin işlevini yitirmiş. Sağlıklı konuşamıyorsun. Git güzelce tedavini ol ve köşene çekil.Yorum yapmak senin neyine. Fosil olmuşsun haberin yok. Süper Lig'de 3. sırada bulunan ve 15 milyon euroluk bir takım var. Diğer tarafta 90 milyon euroluk bir takım ve 15. sırada olan bir takım var. Hangisi daha başarılı sence. Senin yorumlarına Türkiyenin ihtiyacı yok. Kendi işine bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim o şahsı o programa çıkaran yayıncı kuruluş da bundan sorumludur. Bence bu tür kişilere bu fırsat verilmemeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bunların KİNliği doğuştan.Babasındaki nasıl bir KİNse 2 çocuğunun isimleri biri HINCal diğeri ÖÇal.Uğraşmayın kalıtsal.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başar pekin (5 yıl önce)
    karakterine uygun bir yorum yapmış bence. küpün içinde ne varsa dışına da o sızar.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Dün HINCAL ULUÇ'un ATV sporda Malatya spor ile ilgili yorum ve hakaretlerini hayretle ve kanım donarak izledim. Malatya sporlu futbolcular için "Sahtekar Malatya'nın F.B'ye yenilmesine çok sevindim." deyip sonra da "Bu sahtekarlara iyi oldu." demesi akla ziyana sığmaz bir yorumdur.Geçen sene de Malatya'mız için benzer yorumları olmuştu. Bu zat hakkında tüm Malatyalıların en kısa sürede suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum....
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (5 yıl önce)
    Bu iyice sacmalamaya basladi..adem sahtekarmis malatya yenilince sevinmis falan filan..malatyalilar ne yapti bu adama acaba bu kadar acisi var bu kadar kin ve nefret icinde..yayinci kurulusuda kiniyorum bu sacma sapan yorumlara neden izin veriyor..hadi hincal bunadi size ne oldu sizde mi bunadiniz..adil baskan kurban olayim sessiz kalmayin bi iki laf soyleyip susturun sunu..inadina buyuk malatyaspor sampiyon malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Her kelimesine katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Biraz farklı bakıcam bu konuya bir kimsenin toplumdaki seçkin yeri ve önemi zengin ya da yoksul hâliyle ölçülemez. Kimi insanlar son derece yoksuldurlar ama kendilerinde bir adamlık vardır. Kimileri de zengindir ama insanlıktan nasiplerini almamışlardır. Dolayısıyla MALATYSPORLU olmak insanın değerini düşürmez aksine yüceltir ADINI BİLE ANMAK İSTEMEDİĞİM BUNUN GİBİLERİN toplum içindeki yerleri tutum ve davranışları belli . Kimi insan vardır ki alçak gönüllüdür, büyüklük taslamaz, insanların mevkilerine göre tavır takınmaz; işte bu kimseler saygı ve sevgi görür, toplum içinde yükselir. Kimi insan da vardır ki kibirlidir, herkesi küçük görür, üstünlük taslar; bu insan da hiç sevilip sayılmaz, toplum içinde de iyi bir yer edinemez. Yönetilen veya buyruk altında çalışan kişi, tutumunu ya da çalışmasını yöneticisinin tavrına göre ayarlar. Bu sebeple yönetilen değil yöneten, çalışan değil çalıştırıcı daha önemlidir yani bunu yılardır BÜYÜK TAKIMLARA buyrukluk eden bir zat . sözün özü bunları muhatap almaya değmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • güvercin44 (5 yıl önce)
    Hadsiz adam..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Hıncal Uluç takım tuttuğunu, taraf tuttuğunu bu kadar açık ve net söylüyorsun sen bir yorumcusun Bunca hakaret ne diye Malatyasporumuzun başarısını hazmademiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Hıncal efendi galatasaryın Göztepe galibiyetinden nasıl beleş 3 puan aldığını,çoğu zaman sahaya 11 yabancı oyuncuyla çıkıp Türk futbolunu nasıl katlettiğinden hiç bahsetmemiş.İkinci paragrafında söylediklerine kısmen katılıyorum.Ama hangi takımlar bizden daha kaliteli futbol oynuyorsa onları açıklamalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa yeğin (5 yıl önce)
    malatya düşmanları bunlara birileri haddini bildirmeli MHP milletvekilinde başka tepki gösteren başkasını göremedim koca malatyada adam kalmadımı kulüp başkanı neden tepki göstermiyor anlamış değilim
    0
    0
    Yanıtla
  • bedir44 (5 yıl önce)
    Süper ligin 3. takımı Yeni Malatyasporu insafsızca hatta ahlaksızca eleştiren bu yaşlı zatı konuşturan programcıya yazıklar olsun. Erol Bulut süper ligin en başarılı teknik direktörü olmasına rağmen onu da ağır bir şekilde eleştirmiştir. Malatya'ya kin ve nefret kusan Hıncal denen adamın hiçbir TV programına bundan sonra alınmaması gerekir. Malatyaspor yönetimi ve de Malatyanın diğer yöneticileri bu adama acilen haddini bildirmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gol GOL (5 yıl önce)
    AMA HINÇAL Mersedes KADİRE KURBAN OLA
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Sayın uluç ! , Sizin bu Malatyamıza kininini nedendir , geçmişte bir olaymı yaşadınız !,Siz yaşlandınız galiba ,ne söylediğinizi bilemiyorsunuz,fazla ileri gitmeyiniz .
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    Yönetim bu konularda çok pasif gereken cevabı malesef veremiyor..sonrada vay efendim maça taraftar gelmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Ihtiyar git torunlarına birer şeker al elinden tut biraz sahilde yürü belki Malatya kıskannçlığın biraz hafifler huzur bulursun bu yorum işi seni aşar dimiii dimi dimi.
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (5 yıl önce)
    Adam demas ne konuştuğunu bilmiyor.Doktorlar kendi haline bırakın demiş
    0
    0
    Yanıtla
  • LEVENT (5 yıl önce)
    bu şahıs her zaman malatya düşmanı olan biri malatyalıların buna bir yaptığı var sanırım çünkü yarası çok derin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Ben akşamları en az 2 3saatimi a spor trt spor da geçiyor ama kesinlikle bir karar aldım bu akşam a spora kesinlikle şifre koyacağım ve o adam ayrılana kadar seyretmeyeceğim haydi bir kampanya
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    hıncal ın bu malatya düşmanlığının altında yatan sebepleri araştırmak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (5 yıl önce)
    Malatyasporumuzun bulunduğu konum birileri gibi bu adamında zoruna gittiğinden ne diyeceğini bilemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (5 yıl önce)
    böye yazarlar olduğu sürece fotbulda şiddet engellenmz
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (5 yıl önce)
    Tutuğu takım Galatasaray'ı Malatya da eze eze yendiğimiz için kuyruk acısı var...
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (5 yıl önce)
    Arkadaş bu şahıs sene 1990 dan beri malatyaspora hakaret ediyor.Bu kadar yönetim geldi geçti şuna bir haddini bildiren olmadı.Taraftar olarak bu zata kimsenin gücü yetmez.Yeni Malatyaspor yönetinin acilen mahkemeye vererek 1 kuruşluk tazminata mahkum etmesi gerekir.Değeri fazla etmez çünkü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (5 yıl önce)
    Canlı cenaze
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖMER (5 yıl önce)
    Yaş ve ruh halinden dolayı doktor rapor vermiş, ELLEMEYİN...
    0
    0
    Yanıtla