SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uluslar Arası Turnuvada Hakemlik Yaptılar

Uluslar Arası Turnuvada Hakemlik Yaptılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bölgesi Uluslararası Güreş Hakemleri Mehmet Ilkım ve Bayram Ilkım, Antalya'da düzenlenen 17 yaş altı güreş milli takımların mücadele ettiği Uluslararası Zafer Kupasında görev aldı.

20 ülkeden 400 sporcunun katıldığı 24’üncü Uluslararası U17 Zafer Kupası Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirildi. Antalya’da düzenlenen ve 3 gün süren 24. Uluslararası U17 Zafer Kupasında Kadın Milli Takımı, 9 altın, 6 gümüş ve 13 bronz olmak üzere 28 madalya kazanan Kadın milliler tarihe bir şampiyonluk daha ekledi. Erkekler Serbest Stilde şampiyon Türkiye Milliler 24. Uluslararası U17 Zafer Kupasını şampiyon olarak tamamladı. Turnuvada milliler 2 altın, 4 gümüş, 11 bronz toplamda 17 madalya alarak turnuvada birincilik kürsüsüne çıkmaya hak kazandı.

24’üncü Uluslararası U17 Zafer Kupası’nda Malatya Bölgesi Uluslararası Güreş Hakemleri olan İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Ilkım ve Vakıfbank Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Bayram Ilkım’da hakem olarak görev yaptı. Turnuvada görev yapan Mehmet Ilkım ve Bayram Ilkım, Malatya’yı ve Türkiye’yi tensil ettikleri için mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Mehmet Ilkım ayrıca, 22-25 Haziran tarihlerinde İtalya’nın Roma şehrinde yapılacak olan Olimpiyat Elemeleri Şampiyonası’na da hakem olarak seçildi. 

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Ilkım, Olimpiyat Elemeleri Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • İZZETTİN GÜMÜŞ (1 yıl önce)
    malatyamızın değerleri olan kıymetli hocalarıma başarılar diliyorum. spor camiasına yaptıkları katkılardan dolayı çok teşekür ediyorum. gençler için çok iyi bir rol model olduklarını yaptıkları ile gösteriyorlar.
    0
    0
    Yanıtla