SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Umarım Güzel Şeyler Elde Edebilirim"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un kadrosuna katmak istediği 25 yaşındaki Arjantinli sağ bek Leonardo Godoy, transfer süreci hakkında konuştu. Godoy, “Umarım güzel şeyler elde edebilirim” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı siyahlı takımın transfer komitesi, kulübün listesinde yer alan Arjantinli sağ bek Leonardo Godoy’u kadrosuna katmak istiyor.

Arjantin’in CA Talleres takımında forma giyen sağ bek Leonardo Godoy’u 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmayı planlayan yönetim, görüşmelerine devam ediyor.

Öte yandan Radio Impacto'nun futbolemico programına konuk olan Leonardo Godoy, transfer süreciyle ilgili değerlendirmede bulundu. Arjantinli sağ bek, kulüp başkanı ile görüştüğünü ve başkanın kendisine ‘her şeyin yolunda gittiğini’ söylediğini ifade etti.

Godoy, birçok transfer dedikodusu duyduğunu ancak en somut teklifin Türkiye’den geldiğini kaydederek, “Talleres benim yuvam. Umarım güzel şeyler elde edebilirim. Türk futbolunda sadece çok büyük stadyumların olduğunu, rekabetçi bir lig olduğunu da biliyorum” açıklamasında bulundu.

Güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro olan ve Talleres ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Godoy, geçen sezon ligde 13 karşılaşmada bin 32 dakika görev aldı. Atlético de Rafaela’dan sonra Club Atlético Talleres formasını giyen 25 yaşındaki sağ bek, Talleres formasıyla çıktığı 84 karşılaşmada 5 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    İsam chabek mutlaka gönderilmeli.bizde miadı dolmuş ve bundan sonrada faydası olamayacak bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Ha şöyle günler sonra iyi. Bir haber duyduk şu teknik direktör meselesini de bir an önce halledelim .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Bir sağ bekin 5 gol ,8 asistle oynaması önemli.İyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Sağ bek olarak 8 asist ve 5 gole sahipse çok iyi demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    84 maçta 5 gol atmış malatya için güzel bir transfer oldu 6. Golünü 30 maç sonra atsa yeter
    0
    0
    Yanıtla